Рівне:

Створення та просування сайтів

Єдині командним духом

Спорт 08-жов, 2010, 12:019 Lobanovskiy 912
Просто крейсерську швидкість набрав МФК „Кардинал-Рівне” у чемпіонаті України з футзалу у вищій лізі — після шостого туру команда очолила турнірну таблицю змагань. Лідерами рівняни стали після того, як вдома здолали неодноразового чемпіона України — донецький МФК „Шахтар” — 3:2 (1:1).


Єдині командним духом

Хоча першими знову, вкотре у змаганнях, пропустили підопічні Юрія Баховсього. Але цей гол не вибив з колії рівнян. На м’яч Сергія Дрьомова (9 хвилина) господарі відповіли влучним ударом капітана команди Андрія Паршикова (18). Після перерви МФК „Кардинал-Рівне” довів справу до логічного завершення. Спершу гол забив Роман Волох. На 26 хвилині він отримав м’яч від воротаря Віталія Дєнюжкіна, ефектно обіграв захисника (змусивши його проїхатися по майданчику на “на п’ятій точці”), а потім елегантно перекинув м’яч через воротаря донеччан. Через чотири хвилини МФК „Шахтар” зумів відігратися. Але зупинити підопічних Юрія Баховського це не змогло. За шаленої підтримки вщент заповненого залу ДЮСШ-4 господарі знову відзначилися. На 33 хвилині Володимир Сондак замкнув простріл Володимира Данилюка і встановив остаточний рахунок поєдинку. В останні хвилини гості замінили воротаря, але це не допомогло їм.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”:
— Незважаючи на пропущений гол, я хочу відзначити гру команди у першому таймі. Мої підопічні досить впевнено захищали і, водночас, створювали багато небезпечних моментів поблизу воріт суперника. Четверту зустріч поспіль ми пропускаємо першими, але переламуємо хід матчу і перемагаємо. Це говорить про високий бойовий дух команди, яка не опускає руки у скрутну хвилину. Навпаки — хлопці борються до кінця із подвійним завзяттям. Ми сьогодні пішли на ризик, включивши у заявку лише одного воротаря, і ввели замість запасного Романа Волоха. Як бачимо, ризик виправдав себе — Роман не загубився на майданчику, ще й забив просто ­ красень-гол.
Після сьомого туру нас очікує вимушена місячна відпустка. Хлопці матимуть можливість відпочити. Плануємо провести декілька товариських матчів, або ж візьмемо участь у якомусь турнірі. Гадаю, що мої підопічні під час перерви не втратять ігровий тонус, адже ми голодні до перемог, і я сподіваюся, що хлопці це чудово розуміють, тож старатимуться і в майбутньому вигравати практично в кожній грі.
На жаль, головний тренер “Шахтаря” Ігор Москвичов відмовився від участі в прес-конференції, навіть не пояснивши причини.
Результати решти ігор: “ПФС” (Севастополь) — “Моноліт” (Харків) — 1:4, “ТВД” (Львів) — “ЛТК” (Луганськ) — 2:1, “Ураган” (Івано-Франківськ) — “Єнакієвець” (Єнакієве) — 7:1.
Турнірну таблицю очолює МФК “Кардинал-Рівне” — 15 очок після шести ігор. У сьомому турі рівняни завітають до Луганська , де 9 жовтня зіграють із місцевим “ЛТК”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору