Рівне:

Створення та просування сайтів

Що далі?

Спорт 22-жов, 2010, 12:429 Lobanovskiy 981
У суботу рівненський „Верес” провів заключну домашню гру першості України з футболу в другій лізі у нинішньому році. На жаль, результат не відрізняється від попередніх. Нечисленні віддані вболівальників рівненського „Вереса” стали свідками чергової ганебної поразки місцевої команди.


Що далі?

Дванадцятої в нинішньому сезоні та вісімнадцятої поспіль поразки рівняни зазнали від ФК „Суми” — 0:6 (0:2). Вшосте програш стає розгромним…
Гості впродовж всього матчу мали перевагу. Гравці „Вереса” до першого пропущеного гола намагалися чинити опір. Зосередившись на захисті власних воріт, вони надіялися лише на контратаки. На жаль, в обох випадках результат був плачевний — пропустили шість голів, при цьому не створивши жодного небезпечного моменту поблизу воріт сумчан. Гості повністю переважали господарів, наслідком чого стали голи на будь-який смак. Перший та п’ятий були забиті головою після навісів з флангів. Двічі капітан ПФК „Суми” реалізував пенальті за порушення правил у карному майданчику. Третій гол забили гості, замкнувши простріл з флангу. Крапку у матчі поставив гравець, який розпочав побиття рівнян.
Падіння рівненського „Вереса” продовжується. Сумно та прикро. Шкода, що команда, яка свого часу змушувала рахуватися із собою грандів українського футболу, опустилася до рівня сільських команд. А коли настане покращення — невідомо.
Результати решти ігор: “Чорноморець-2” — “Динамо” — 2:0, “Нива” — “Скала” — 1:0, “Бастіон” — “Енергія” — 1:0, МФК “Миколаїв” — “Десна” — 1:3, “Рось” — “Єдність” — 0:1.
Лідирує у першості України у групі А команда “Енергія” з Нової Каховки — 29 очок. Рівненський “Верес” замикає турнірну таблицю — нуль пунктів. В середу наша команда провела пропущений матч першого туру — у Білій Церкві “Верес” грав із місцевою “Россю” (три пункти), сусіда за турнірною таблицею. Заключний тур першої половини змагань пройде 23 жовтня. Рівняни в Плисках зіграють із місцевою “Єдністю”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору