Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 24-бер, 2005, 13:299 prov 1 427
Впіймали “на гарячому”
Міліціонери “ затримали 55-річного мешканця Корецького району. Чоловік намагався продати кілограм меленої макової соломки 35-річному рівнянину. Крім того, правоохоронці на вулиці Василя Стуса м. Костополя затримали двох чоловіків: 46-річного місцевого жителя та 30-річного мешканця Костопільського району. Підозрювані мали з собою понад п’ять кілограм маковиння.

Погостював і викрав 400 доларів
Скориставшись хорошим моментом гостювання у 42-річної мешканки селища Гощі, 20-річний рівнянин Дмитро Т., викрав 400 доларів США. Підозрюваний – студент одного з рівненських вузів. Ще один випадок трапився із привласненням золотого ланцюжка вартістю 200 гривень. Поцупила його 44-річна мешканка Гощанського району Галина П. у 52-річної гощанки.

Пограбував тещу
До чого тільки не вдаються наші громадяни аби отримати бажане, навіть своїх обкрадають. Молодий зять Андрій К., який мешкає у м. Рівне, викрав з квартири своєї тещі 6 найменувань ювелірних виробів із золота. А з кабінету школи №2, що у м. Рівне, четверо учнів цієї школи викрали шкіряний футбольний м’яч вартістю 395 гривень.

А чи не мій мобільний?
Під час відпрацювання ринку, в одного з рівнян, правоохоронці вилучили близько сорока мобільних телефонів престижних фірм. Наразі, він намагається довести міліції, що продаж телефонів у нього здійснюється все-таки, законно. Правоохоронці звертаються до мешканців м. Рівного: якщо ви позбулись незаконним шляхом мобільного телефону, звертайтесь, будь ласка, за телефоном 26-56-08.

Затримали валютницю
У ході оперативних відпрацювань міста, що проводяться з метою оздоровлення криміногенної обстановки в обласному центрі, співробітники відділення міліції з обслуговування ринків м. Рівного, виявили ряд підозрюваних у скоєнні різних злочинів.

Так, правоохоронці затримали рівнянку, котра незаконно займалась валютними операціями. У підозрюваної міліціонери вилучили близько двох тисяч гривень та певну суму доларів США.

Для громадян,які займаються такого роду бізнесом, слід знати, що стаття 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення за незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей, тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією валютних цінностей.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області сторінку підготувала Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору