Рівне:

Створення та просування сайтів

Тренди спортивного жіночого взуття весняно-літнього сезону

Вільна 07-травня, 2019, 12:249 prov 311
Найактивніший, а саме літній сезон року, складно уявити без зручною і стильного спортивного взуття в гардеробі більшості сучасних жінок, що віддають перевагу свободу і комфорт. Спортивне жіноче взуття включає в свій асортимент найрізноманітніші моделі. Це дозволяє носити їх з різною одягом, комбінувати різноманітні стилі.


Кольорові кросівки.
Білі кросівки не одне десятиліття вважаються класикою спортивного взуття. Вони ідеально підходять під будь-який колір верхнього одягу, доповнюючи її і часто стаючи світлим акцентом. Але дизайнери на сезон весна-літо 2019 року вирішили змінити стандарти і додати яскравості сонячним дням разнообразив колірну гамму цієї спортивного взуття. Малиновий, оранжевий, бірюзовий, блакитний, салатовий - всі ці відтінки вважаються трендами теплого сезону.
Використання гумової підошви, ергономічними і комфортною, дозволяє їх поєднувати з джинсами, шортами, сукнями та спідницями. Це привносить зручність на весь день і стильний вигляд всьому образу.

Конверс.
Неймовірно популярні конверси сьогодні вибирають не тільки підлітки. А все завдяки легкості і зручності посадки на нозі, якісним матеріалам і розробленим модним лінійок з привнесенням в них самих останніх тенденцій моди.
На початку свого тріумфального розвитку цей вид кед виготовлявся тільки з тканини, а висота взуття доходила до щиколотки. Сьогодні можна придбати конверси зі шкіри, деніму, замші. Актуальними тенденціями стали геометрічний принт, квіткові візерунки і анімалістичні малюнки. Так само доповнилася лінійка з різноманітною висотою взуття. При бажанні і на основі особистих переваг можна знайти цей вид взуття навіть до коліна.

Ванс.
Відомий бренд Vans практично не поступається за популярністю конверсії. Це взуття полюбилася багатьом за зручну, гнучку підошву, легкість і відмінне зчеплення з поверхнею землі або спортивного снаряда.
Ванс НЕ виготовляються з певних матеріалів або в обмеженому спектрі відтінків. Це і дозволило їм стати улюбленими серед багатьох дівчат, без праці вписуватися в будь-який образ. При всьому цьому бренд має досить демократичні ціни на продукцію.

Сліпони.
Сліпони або кеди без шнурків, мають рівну підошву, що дозволяє бути їм одними з найбільш затребуваних різновидів взуття сезону весна-літо цього року. В цьому році вони знову на піку популярності, а якщо дівчина хоче бути в тренді повсюдно, то варто звернути увагу на соковиті відтінки, шкіряну фактуру, тваринний принт, рослинний малюнок.
Зручною і актуальною для мінливої ??погоди вважається модель з високою підошвою. Вона дозволить збільшити зростання без незручних і травмонебезпечних каблуків, додасть комфорт на весь день, а так само дозволить не замочити взуття в дощову погоду при довгих прогулянках.
Сліпони чудово підходять для весняних днів. Їх можна вдало скомбінувати з пальто, курткою-косухой і джинсами в стилі «бойфренд». Літню пору року прикрасять сліпони з сітки і мережива, особливо в поєднанні зі спідницями, шортами і яскравими футболками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору