Рівне:

Створення та просування сайтів

У 2008 році за вкладами в Ощадбанку СРСР виплатили шість мільярдів гривень

Україна і світ 25-гру, 2008, 16:209 prov 1 340
Ощадбанк України в 2008 році виплатив близько 6 млрд. грн. вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР.
Як повідомив голова правління ВАТ Державний ощадний банк України Анатолій Гулей, реєстр Ощадбанку складається з 12 млн. осіб, понад 6 млн. уже отримали по 1 тис. грн.
“Графік фінансування виконувався, і 25 грудня ми завершимо цю процедуру для того, щоб коректно провести звірення з Міністерством фінансів і закрити цей бюджетний рік. Кошти, які передбачені бюджетом в цьому році, ми отримали”, — зазначив Гулей.
Він упевнений, що в державному бюджеті на 2009 буде передбачено кошти для виплати вкладникам Ощадбанку СРСР. Гулей повідомив, що Ощадний банк буде працювати зі складеним реєстром та оновлювати його. Нагадаємо, що 10 січня Ощадбанк отримав перший транш у розмірі 198,2 млн. доларів для проведення виплат громадянам. Як повідомлялося, раніше Кабінет міністрів прийняв постанову про порядок перерахування коштів держбюджету на рахунок Ощадбанку для здійснення компенсаційних виплат.
Тимошенко запевнила, що піде з посади голови уряду, якщо за два роки їй не вдасться повернути громадянам їх заощадження в Ощадбанку СРСР.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору