Рівне:

Створення та просування сайтів

Годинники від Президента отримали найкращі сарненці

Новини регіону 01-вер, 2005, 13:169 prov 1 242
24 серпня в Сарнах біля пам»ятника Тарасу Шевченку відбувся подячний молебень. Сарненців і гостей міста привітали голова РДА Василь Багній, міський голова Леонтій Ніколайчук. Велелюдно було і на центральній площі міста, де проходили численні розваги, караоке, виставки, гуляння. Роботи учасників конкурсу “Малюнок на асфальті” і конкурсу композицій із квітів оцінило жюрі на чолі з методистом відділу освіти Сарненської райдержадміністрації Оленою Куришко. Переможці отримали призи.
Просто неба розмістили виставку робіт умільців народних ремесел, образотворчого мистецтва, в якій були представлені роботи професійних та самодіяльних митців: вишиванки, рушники, картини, різбляні вироби. Особливу увагу присутніх привертала фотовиставка, присвячена подіям помаранчевої революції. До речі, в Сарнах за ініціативою міської ради незабаром відкриється музей, експонати якого будуть відображати бурхливі події Помаранчевої революції.
Увечері на площі сарненців і гостей міста привітав голова облдержадміністрації Василь Червоній. Він пригадав окремі моменти історії, зауваживши, що Сарненщина має славну і героїчну історію, адже саме в цьому місті починає свою політичну діяльність у 1940 році Тарас Бульба-Боровець – організітор перших українських загонів “Поліської Січі”. Керівник району Василь Багній привітав від імені мешканців краю пана Василя із днем народження, зауваживши, що символічно, в цей день народжуються справжні патріоти, і вручив імениннику вирізблений з дерева сувенір місцевого народного умільця Василя Позніка. Після привітання Василь Червоній десятьом кращим представникам різних галузей вручив подяки і годинники з надписом Президента України “Вірю в кожного з нас! В.Ющенко.” Після урочистої частини на площі відбувся святковий концерт, який подарували сарненцям і гостям міста артисти Рівненської філармонії. До речі, цей подарунок зробили голови ОДА і райдержадміністрації. Щирими оплесками дякували за виконання пісень про рідний край, автором яких є Віктор Торчик – начальник районного відділу культури, солістці Рівненської філармонії Наталії-Марії Фарині, співаку Олександру Невже з Костополя, фольктеатру “Дуліби”. Для молоді і всіх любителів естради допізна тривала дискотека. А завершилось чудове свято феєрверком на честь чотирнадцятої річниці незалежності нашої держави.
Світлана КОТОК,
Сарни.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору