Рівне:

Створення та просування сайтів

Нарешті перемога! Україна розгромила збірну Саудівської Аравії

Особливий погляд 22-чер, 2006, 15:479 prov 1 012
19 червня на стадіоні у місті Гамбург Україні вдалося отримати перемогу над збірною Саудівської Аравії з вражаючим результатом 4:0. Цим самим Україна зберегла свій шанс потрапити до 1/8 фіналу.
Безліч українських уболівальників, одягнених у жовто-блакитний одяг, з прапорами та іншою символікою зібралися у центрі міста Берлін в «Sony Center». Такий собі центр футбольного житття в самому серці міста облаштував німецький телеканал «ZDF». В центрі приміщення розташована арена, звідки ведеться пряма трансляція та коментуються футбольні події, а також там облаштовані безкоштовні місця для глядачів, які спостерігають за грою, дивлячись на екрани.
«Sony Center» — це один із декількох центрів, де знаходяться вболівальники, котрі не мали можливості придбати дорогі квитки, щоб спостерігати за матчем безпосередньо на футбольному стадіоні.
Українська збірна нарешті змогла отримати перемогу. Вже на третій хвилині рахунок було відкрито. У такому ж дусі проходила гра далі. Наші спотрсмени забили два голи у першому таймі та ще два голи додали у другому. Збірна Саудівської Аравії хоча і непогано трималася, проте особливої активності не виявляла, а в процесі гри м’яч від української збірної відібрати було складно.
Після закінчення гри безмежно задоволені жовто-блакитні уболівальники скандували: «Україна!, Україна!». Україна справді святкує, хоча ще рано, адже для того, щоб потрапити в 1/8 фіналу, нашим хлопцям треба помірятися силами зі збірною Тунісу.
Аліна БУДАФЕНКО,
Берлін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору