Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 31-сер, 2006, 13:049 prov 973
РІВНЕ
Заасфальтувати проблемні дороги Рівного збираються комунальники до 15 вересня цього року. Зокрема, за словами начальника міського управління житлово-комунального господарства Юрія Собчука, ямковий ремонт буде виконано на вулицях Пухова, Курчатова, Коновальця, Шухевича, Мельника, Волинської Дивізії.

КОСТОПІЛЬ
Близько 1300 гривень становить нині середньомісячна зарплата працівників ЗАТ “Костопільський завод скловиробів”, повідомив голова правління підприємства Андрій Філімонюк. За його словами, ЗАТ “Костопільський завод скловиробів” входить до п’ятірки найпотужніших з-поміж 17 підприємств скляної галузі держави. Нині тут освоєно виробництво близько 100 видів продукції. Серед замовників скловиробів костопільського виробництва — такі відомі торговельні марки, як “Славутич”, “Союз-Віктан”, “Олімп”, “Хортиця” та інші.

ДУБНО
У Дубенському районі на одну школу стане менше. Депутати сільради сіл Гірники та Збитин вирішили до 1 вересня закрити Збитинську ЗОШ для дітей молодших класів, адже там залишилася лише одна учениця. Восьмирічній Олені Юхимчук доведеться відвідувати початкову школу села Здовбиця, що за 8 км від її оселі.

МЛИНІВ
Поблизу села Новоукраїнка відкрили автозаправну станцію ДП «Оптіма 770-Р» пропускною спроможністю 800 автомобілів на добу. На АЗС будуть працевлаштовані восьмеро жителів навколишніх сіл.

ЗАРІЧНЕ
На Зарічненщині відновили роботу стаціонарного відділення для одиноких непрацездатних громадян. Відділення функціонуватиме на базі Вичівської дільничної лікарні, яка не працювала більше п’яти років. Воно розраховане на 20 місць. Подібний заклад уже діяв у районі в 1997-2004 роках. Тоді він працював на базі колишнього дитячого відділення центральної районної лікарні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору