Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 27-лис, 2009, 11:109 prov 1 207
У неділю стартував Кубок області з футболу серед переможців районних (міських) змагань „Ліга Чемпіонів”. У перший ігровий день було зафіксовано такі результати: „Новий Корець” (Корецький район) — „Колос” (Березнівський район) — 0:1, „”Сокіл” (Володимирецький район) — „Вельбівно” (Острозький район) — +:-, „Рівес” (Рівне) — ФК „Любомирка” (Рівненський район) — 3:2, „Хлібороб” (Здолбунівський район) — „Смордва” (Млинівський район) — 3:0. У середу відбулися чвертьфінальні матчі: „Хлібороб” — ФК „Підлужжя” (Дубенський район), „Рівес” — „Симонів” (Гощанський район), „Сокіл” — „Олімп” (Рокитне) та „Колос — „Случ” (Дубенський район). Півфінали пройдуть з двох матчів і плануються на 29 листопада та 2 грудня.
Рівненщина спортивна


***
У планах Рівненської обласної федерації футболу 28 листопада провести фінал Кубка області серед юнаків, в якому зустрінуться „Маяк” (Сарни) та „Случ” (Березне). Доля ветеранського фіналу вирішується. Вже відомо, що Суперкубок області між переможцем змагань (цього року це рівненська „Славія”) та володарем Кубка області (оржівський ”ОДЕК”) відбудеться навесні наступного року. Ця гра започаткує старт нового футбольного сезону в області.
5-6 грудня розпочнеться чемпіонат області з міні-футболу. На 15 грудня планується підведення підсумків нинішнього сезону.
***
У суботу поновлюється першість України з міні-футболу у першій лізі. МФК „Рівне” вдома прийматиме столичний „Метрополітен”. Початок зустрічі о 15 годині.

***
Три срібні нагороди здобули українські спортсменки на чемпіонаті Європи (U23) з дзюдо. На жаль, єдина представниця з Рівного до числа призерів не увійшла. Ольга Суха (вихованка Михайла Романкевича, СК „Олімпійські надії”) у ваговій категорії до 52 кг була лише сьомою.

***
Вдало розпочав рівненський «Фаворит» змагання в аматорській Західно українській хокейній лізі. У суботу наша хокейна дружина у гостях познущалася з ХК «Червоноград» (9:1). Натомість в неділю, у протистоянні з івано-франківською «Ватрою», перемога їм далася значно важче. Інтрига в матчі зберігалася практично до фінальної сирени — остаточний рахунок 4:2 на користь «Фаворита». Рівняни разом із калушською «Олімпією» та «Чернівецькими пінгвінами» ділять перше–третє місця, маючи по шість очок. Наступну гру «Фаворит» проведе 29 листопада на виїзді із ХК «Львів».

***
У черговому турі чемпіонату України з футболу у прем’єр-лізі брали участь всі п’ять вихованців рівненського футболу. Здолбунівчанин Сергій Довганський допоміг полтавській «Ворсклі» здобути нелегку домашню перемогу над столичною «Оболонню» — 3:2. Дніпропетровський «Дніпро» на виїзді переграв «Іллічівськ» — 3:0. У складі господарів весь матч відіграв Вадим Мельник (вихованець сарненського футболу), а у гостей найактивнішим був вихованець млинівського футболу Володимир Гуменюк. Щоправда, останній не відзначився голом, але за свою націленість на ворота, агресивність у нападі отримав жовту картку. Одеський «Чорноморець», де виступає вихованець дубенського футболу Олег Шандрук, вдома розійшовся миром із запорізьким «Металургом». Найвдалішим виявився тур для вихованця кузнецовського футболу Олега Голодюка. Його команда «Карпати» перемогла на виїзді «Кривбас» 2:1, і один із голів забив саме рівнянин. На шостій хвилині Олег вивів львів’ян уперед. Крім того, наш земляк наприкінці першого тайму отримав жовту картку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору