Рівне:

Створення та просування сайтів

Наші представники у прем’єр-лізі

Спорт 12-сер, 2010, 13:479 Lobanovskiy 1 031
Набирає оберти чемпіонат України з футболу у прем’єр-лізі. Максимальну кількість очок набрав дніпропетровський ФК ”Дніпро” — 15 очок з п’ятнадцяти можливих. Саме дніпряни очолюють турнірну таблицю після п’ятого туру.

Наші представники у прем’єр-лізі

Приємно, що в складі команди не останню роль відіграє вихованець млинівського футболу Володимир Гоменюк. У матчі п’ятого туру”Дніпро” на виїзді переміг Сімферопольську”Таврію” — 1:0. На жаль, Володимиру відзначитися не вдалося. Хоча можливості були. На 55 хвилині він замінив Євгена Селезньова. Шкода, що не вдалося повторити успіх попереднього туру, коли Володимир замінив Євгена і за кілька хвилин відзначився голом.
Маріупольський”Іллічівець”, за який виступає вихованець сарненського футболу Вадим Мельник, вдома розійшовся миром із запорізьким”Металургом” — 0:0. Наш земляк на футбольне поле не виходив.
Всі дев’яносто хвилин провів на футбольному полі дубенчанин Олег Шандрук, але допомогти своєму ФК”Севастополь” нічим не зміг. На виїзді дебютант прем’єр-ліги поступився чемпіону — донецькому”Шахтареві” — 0:5.
Через травму не виступає вихованець кузнецовського футболу Олег Голодюк, який виступає за львівські”Карпати”. У драматичному поєдинку галичани здолали столичний”Арсенал” — 2:1. Переможний гол забили на 94-ій хвилині.
Найскладніше у п’ятому турі довелося полтавській”Ворсклі”. На виїзді підопічні Миколи Павлова здолали харківський”Металіст” 3:2. Чи не найбільший внесок у перемогу вніс капітан команди, голкіпер Олександр Долганський. Вихованець здолбунівського футболу своєю надійною грою допоміг своїм товаришам повірити у власні сили і змусив капітулювати господарів поля.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору