Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернополі змагалися допризовники

Тернопільська область 14-гру, 2009, 11:259 prov 1 168
Близько 240 юнаків та дівчат з шести областей України взяли участь у змаганнях з плавання з нагоди Дня Сухопутних військ ЗСУ. За головний приз змагань – Кубок абсолютного переможця – боролися спортсмени 15 команд з 9 міст держави.
Про це повідомляє Василь ЛАБАЙ, прес-служба ТернОДА.


Організаторами змагань виступили військовослужбовці Тернопільського гарнізону. Люди у погонах таким чином намагаються пропагувати здоровий спосіб життя, а також військову службу в українській армії. Вони особливо уважно спостерігали за виступами плавців найстаршої вікової групи 1992 року народження – допризовної молоді.
На переконання начальника Тернопільського гарнізону полковника Сергія Корнійчука юнаки, які ведуть активний спортивний спосіб життя, найкраще підходять для служби в армії.
Військові мають велику надію на те, що в майбутньому ці спортсмени прийдуть до армії захищати Вітчизну. Зокрема, Тернопільський обласний військовий комісар полковник Олег Довгалюк вважає, що добра фізична підготовка, а тим більше спортивні досягнення та розряди просто-таки необхідні під час військової служби.
Абсолютними чемпіонами змагань стали Роман Лесів з Івано-Франківська та Ірина Ковальчук з Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору