Рівне:

Створення та просування сайтів

Школярі на велосипедах грабувала перехожих на Львівщині

Львівська область 18-гру, 2009, 08:359 Lobanovskiy 878
Грабіжники на велосипедах. Швидко під’їжджають, висмикують сумочку й дають драла. За такою схемою на Львівщині заробляли на цукерки двоє школярів. Хлопці вкрали навіть велосипеди, на яких їздили на справу.

Літня мешканка Яворова звернулася до міліції з доволі нестандартною заявою. Жінка розповіла: її пограбували велосипедисти, коли поверталася ввечері зі служби Божої. Під’їхали, вирвали сумочку з рук та втекли.

Юрій Квас, старший дільничний Яворівського РВ міліції:

- Звернулася жителька міста Яворова про те, що невідомі особи, підлітки на велосипедах вчинили по відношенню до неї крадіжку жіночої сумочки.

За два дні грабіжників-велосипедистів затримали. Ними виявились двоє учнів 9 та 10 класів. Свій транспорт школярі також вкрали. Їхні жертви необачно залишили своїх двоколісних коней поблизу магазинів та дворів. А наштовхнув підлітків на такий вчинок переглянутий фільм. Там вони й побачили саме цю схему злочину. Триває слідство. Велосипеди повернуть власникам. А долю хлопців вирішить суд.

Руслан Домніцак, керівник Яворівського РВ міліції:

- На даний час по даному факту порушили кримінальну справу, проводяться слідчі дії. Крім того, перевіряються особи на причетність до інших злочинів. В нашій практиці таке пограбування вперше.

Уляна Сенько, Андрій Козлов, Львівська область. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору