Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку Микола Томенко презентував диск «Слуханка для української малечі»

Волинська область 29-січ, 2010, 14:049 prov 1 296
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко під час перебування в Луцьку зустрівся з міським головою Богданом Шибою та керівниками дошкільних навчальних закладів м. Луцька. Під час зустрічі він презентував унікальний диск «Слуханка для української малечі» для дошкільних навчальних закладів/

Цей диск - є новим спільним проектом Фонду Миколи Томенка «Справедлива Україна» та НРКУ, мета якого – укласти своєрідну мистецько-просвітницьку добірку народних та авторських творів для найцікавішої, але найбільш незахищеної частини нашого суспільства – дітей. В основу створення такого видання лягла ідея зібрати різного роду твори для дітей, які можна було б використовувати як під час дитячих свят, так і в щоденному житті. Ця унікальна добірка передовсім повинна допомогти в організації змістовного та основаного на кращих зразках української культури виховного та освітнього процесу вихователям дитячих садків та батькам.

Диск складається з двох частин. У першій частині представлені українські народні казки, казки народів світу та авторські казки, які виконують народні артисти України; друга ж частина - дитячі пісеньки, веснянки, ігри, заклички, лічилки, колядки та колискові, у виконанні як іменитих артистів, так і творчих дитячих колективів.

Всі матеріали відібрані серед кращих записів фондів Національної радіокомпанії України останніх десятиріч.

Диск буде поширюватися передусім для освітньої та виховної роботи в дошкільних закладах в кожному обласному центрі країни. Поступово його зможуть безкоштовно отримати всі дошкільні освітньо-виховні заклади, яких в Україні нараховується більше 15 тисяч. Проект вже реалізувався у Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській областях та в більшості районів міста Києва.

Шо ж до Волині, то нині в області функціонує 428 дошкільних навчальних закладів: 386 - самостійних, 42 - при навчально-виховних комплексах. У Луцьку - 38 ДНЗ,(1 садочок буде відкрито 15 лютого цього року). Усі вони отримають диск «Слуханка для української малечі».

Після презентації диска у конференц-залі готелю „Україна” відбулася прес-конференція за участю заступника голови Верховної ради України Миколи Томенка та Луцького міського голови Богдана Шиби на тему: «Світоглядний вибір напередодні II туру виборів Президента України крізь призму реформи місцевого самоврядування». Також Микола Томенко взяв участь у фіналі Волинського обласного конкурсу «Студент року «Волинь - 2009».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору