Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині планують оздоровити майже 87 тисяч дітей

Рівненська область 13-травня, 2010, 08:429 Lobanovskiy 1 155
Більшість з них відпочиватиме в пришкільних таборах, яких в області функціонуватиме улітку майже шістсот. Працюватимуть на Рівненщині і 18 закладів оздоровлення , серед яких дитячі санаторії та табори. Фінансування витрат на оздоровлення дітей у 2010 році планується проводити за рахунок державного бюджету, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, видатків обласного та місцевих бюджетів, залучених коштів підприємств, установ та організацій різних форм власності.

Відтак з обласного бюджету на організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей цьогоріч передбачено майже 2 мільйона гривень, з місцевих бюджетів – стільки ж, за рахунок Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності –майже 4 мільйона, залучених коштів підприємств, установ та організацій різних форм власності планується залучити понад 3 млн. грн. Втім остаточні суми стануть відомі після прийняття бюджетів.

Про це йшлося на обласній нараді з питань організації та проведення оздоровлення і відпочинку дітей області влітку 2010 р., під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова . «Поставитись до оздоровлення дітей не формально, а відповідально» - на цьому наголосив Олексій Губанов присутнім на заході заступникам голів райжержадміністацій, медикам та освітянам, адже нині в нашій державі лишень 15% здорових дітей. Акцентував Олексій Губанів і на змістовому наповненню відпочинку дітей, а також ініціював проведення влітку фестивалю «Молоде кіно»

Рівненська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору