Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські БЮТівці разом з Комітетом національного порятунку пікетували будівлю обласної державної адміністрації

Рівненська область 18-травня, 2010, 10:279 Lobanovskiy 962
Вияв народного протесту спричинив черговий візит до України Президента РФ Дмитра Мєдвєдєва для підписання ним з Президентом України Януковичем угод, які спроможні навіки закабалити нашу державу. Окрім того, людей обурило рішення Київського суду про заборону проводити мітинг з цього приводу. Тому представники Комітету національного порятунку України в Рівненській області, а саме «бютівці», «свободівці», і представники ряду громадських національно-патріотичних організацій вийшли на знак незгоди з політикою Януковича до стін облдержадміністрації сказати своє рішуче «Ні» - узурпації влади та порушенню Конституції нині діючою владою. Активісти БЮТу виставили намети з яких роздавали листівки
Виступаючі різко критикували зрадницьку антиукраїнську політику Януковича, коли нищиться все українське, здаються національні інтереси та плюндрується свобода слова.
Представникам обласної державної адміністрації було вручено заяву Комітету національного порятунку.

ЗАЯВА
Комітету національного порятунку України в Рівненській області
Приїзд Президента РФ в Україну Д.Мєдвєдєва та підписання з ним домовленостей у економічній та політичній сфері президентом України В.Ф.Януковичем, спрямовані на втрату державного суверенітету та цілісності України. Рішення Київського апеляційного суду про недопущення мітингів і демонстрацій під час приїзду Президента Росії суперечить Конституції України, а саме статті 39, що є прямим тиском на засоби масової інформації та громадян України.
Ми стурбовані такими діями Президента України, влади, та вимагаємо не торгувати українськими територіями і національними багатствами.
Ні – політичним репресіям в Україні!
Ні – відчуженню території України!
За дорученням КНП України в Рівненській області
координатор Р. Коваль
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору