Рівне:

Створення та просування сайтів

Колір життя

Культура 10-чер, 2010, 13:589 prov 1 415
Колір життя


Життя у стилі макро представлене у Рівному. Виставка робіт рівненського фотохудожника Олега Жиліна під назвою “Колір життя” проходить у галереї “Час”. Тут експонується 80 робіт автора, серед яких пейзажі, панорамні знімки, та найбільше світлин – це предметна макрозйомка.
Ввійшовши до виставкової зали, глядач поринає в інший позитивний та кольоровий світ, який затамовує подих, викликає різноманітні почуття, але аж ніяк не залишає байдужим до себе. Фотомайстер демонструє глядачам найдрібніші деталі, непомітні неозброєному оку. Комашки на яскравих фонах, неймовірна природа та цікаві панорамні сюжети - все це потрапило під приціл об’єктива Олега Жиліна. І ця мить зупинилася у часі, завмерла і ожила по-новому на світлинах митця. Цікавим є те, що в експозиції також представлено дві однакові панорамні фотографії у різних варіантах. Натомість замість професійного фотоапарата автор знімає на “мильничку”, прикріплюючи до неї різні лінзи.
Олег Жилін зізнається, що йому подобається фотографувати все – квіти, рослини, людей, пейзажі, та найбільше - знімати у стилі макро.
- Відбираючи роботи для виставки, я хотів, щоб вони були в одному стилі, – розповідає автор. - Я хочу, щоб виставка сприймалася цілісно, і незважаючи на будні проблеми, люди бачили, який прекрасний кольоровий світ навколо нас.
В експозиції представлені роботи із творчого доробку автора за декілька років, зроблені у різних куточках України та Польщі. “Колір життя” - це друга персональна виставка митця. Проте Олег Жилін впевнений, що не остання. Адже, у нього є багато світлин, яких вистачило б ще не на одну експозицію.
Триватиме виставка до 27 червня 2010 року у галереї фотоклубу “Час”.
Вікторія РИЧКО,
Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору