Рівне:

Створення та просування сайтів

Проїзд у тролейбусах більше не зростатиме. Спільна перемога активістів «Народної Самооборони» та усіх рівнян

Рівненська область 16-лип, 2010, 12:469 prov 1 022
Рівненський міськвиконком заморозив своє рішення про поступове підняття тарифу на проїзд у тролейбусах до 1.50 гривень. Відповідно до нового рішення чиновників, ціна за проїзд у тролейбусі залишиться на рівні 1 гривні.
Про недопустимість тарифу вартістю більш ніж 1 гривня за проїзд у тролейбусі активісти «Народної Самооборони» заявляли ще на весні цього року, коли проводили кампанію по встановленню справедливих тарифів у міському електротранспорті Рівного. Тоді влада і представники підприємства «Рівнеелектротранс» відкидали аргументовані заяви «самооборонців».Так само не стали для членів міськвиконкому переконливим аргументом і більш ніж тисяча звернень громадян, на які, до речі, влада і досі не спромоглася дати відповіді. Щоправда час поставив все на свої місця, і наразі чиновники своїм новим рішенням фактично визнали правоту активістів «Народної Самооборони» Рівного.
- Ще тоді, коли приймалося перше рішення про підняття тарифів, проаналізувавши відповідні документи подані тролейбусниками, ми зрозуміли - рішення про підняття тарифу на проїзд у тролейбусі до рівня маршруток, не принесе користі нікому: ні громадянам, ні місту, ні самому тролейбусному підприємству, - відзначив голова Рівненського міського осередку «Народної Самооборони» Святослав Клічук. – Тоді нас називали популістами, але наразі час показав, хто є насправді популіст. Я сподіваюся, що на наступних виборах рівняни дадуть належну оцінку тим представникам влади, які ігнорували очевидні факти та думку громади. Попри все, ми раді, що спільно з громадянами, які долучалися до нашої кампанії змогли відстояти, справедливий тариф.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору