Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині затримано кримінальника з 25-річним тюремним стажем

Івано-Франківська область 03-вер, 2010, 11:169 Lobanovskiy 734
Для 47-річного мешканця Івано-Франківська серпень виявився періодом своєрідної відпустки. Місяць тому кримінальник, за плечима якого 7 реальних термінів ув’язнення і загалом 25 років перебування у місцях позбавлення волі, звільнився з в’язниці. Останнього разу його засуджували 4 роки тому за пограбування громадян на території Тисменицького району. Звідси ж знову має перспективу повернутися за грати. Як повідомив перший заступник начальника Тисменицького райвідділу міліції Руслан Бойдуник, оперативники карного розшуку затримали раніше судиму особу за обґрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки майна та документів громадян, що відпочивали у спекотний день на березі річки Бистриці Надвірнянської між селами Березівка та Черніїв. У затриманого вилучено документи потерпілих, натомість доля інших речей наразі не з’ясована. Міліціонери розшукують, зокрема, мобільні телефони, які належать двом потерпілим. Зловмисник відверто зізнався, що усе викрадене відразу ж після скоєння крадіжки продав незнайомим особам, а виручені гроші витратив на власні потреби.
Як встановлено, кримінальник виявився зовсім безжалісним до відпочивальників. У той час, коли вони перебували у воді, він викрав геть усе, що залишилося на березі, не погребував навіть одягом і окулярами для корекції зору.
Зараз вирішується питання про взяття під варту «умовного» жителя Івано-Франківська, наразі він в ізоляторі тимчасового тримання. Найпевніше, що черговий ювілей свого віку зловмисник укотре зустріне в місцях позбавлення волі.


Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору