Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині понад 160 держслужбовців шукали до корупціонерів «кваліфікований підхід»

Рівненська область 06-гру, 2010, 09:059 Lobanovskiy 1 002
Упродовж п’яти днів на базі Рівненського відділення навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ проходили курси підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, на яких покладено обов’язки з організації роботи щодо запобігання проявам корупції. Як повідомив начальник курсів – представник навчального центру післядипломної освіти НАВС Максим Цуцкірідзе, понад 160 держслужбовців V-VII категорії посад з нашої та Волинської областей прослухали курс лекцій від досвідчених науково-педагогічних працівників академії, успішно склали підсумкові іспити і отримали посвідчення того, що відтепер боротися із корупціонерами вони зможуть більш ефективно, адже володіють необхідним арсеналом знань для виконання цієї нелегкої місії.
– Другий рік поспіль ми проповодимо підвищення кваліфікації вищезазначеної категорії держслужбовців. За цей час майже 300 осіб скористались цією нагодою. На цьогорічних курсах задля посилення практичної спрямованості навчального процесу ми запросили працівників правоохоронних органів: служби безпеки України, управління МВС Україин в Рівненській області, а також прокуратури, – зазначив Максим Цуцкірідзе. – Оскільки з першого січня планується вступ в законну силу нового антикорупціного законодавства, саме на цю тематику спрямоване проведення нашого сьогоднішнього навчального збору.
Такі курси на Рівненщині проводяться не вперше, і база регіонального відділення вищого навчального закладу із бездоганною репутацією – найкраще місце для подібних заходів. З цим ствердженням погодився також співробітник Луцької обласної ради Віктор:
– Враховуючи те, що цей заклад має статус національного, потрібно постійно підтримувати високий освітній рівень у навчальному процесі. На таких курсах ми отримали безліч знань стосовно антикорупційного законодавства. На жаль, не набув законної сили новий закон, оскільки хотілося б більш детально опрацювати саме його. Оскільки цей нормативний акт мають прийняти у 2011 році, я сподіваюсь, що ми вкотре зустрінемося для більш детального обговорення.
Між іншим, спілкування рівнян із висококваліфікованими теоретиками і практиками академії не обмежується лише тижневими заняттями. Жителі області та працівники органів внутрішніх справ, які заочно навчаються у Рівненському відділенні ННІЗДН НАВС, мають таку змогу постійно. Саме науково-педагогічні кадри зі столиці у сесійний період докладають максимум зусиль, аби місцеві слухачі та студенти стали професійними юристами. А колектив відділення на чолі із підполковником міліції Людмилою Хмуровською допомагає їм у цьому, стежачи за наповненням однієї із найбільших в області бібліотек юридичної літератури, чистотою й охайністю навчальних аудиторій, впровадженням в освітній процес новітніх технологій і створюючи на робочому місці теплу атмосферу взаємоповаги та доброзичливості.



Марина Нонка, ВЗГ Рівненського відділення ННІЗДН НАВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору