Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко про криміногенну обстановку в Рівненській області

Рівненська область 02-лют, 2011, 15:499 prov 1 030
– У жительки Рівного, 45-річної Неоніли, знайомий її дочки викрав з її незамкненого будинку 10 золотих виробів. Збиток встановлюється.
– Під час проведення огляду в господарстві 22- річного Івана, жителя с. Полиці Володимирецького району, працівники міліції виявили та вилучили обріз гладкоствольної мисливської рушниці невстановленого зразка. Обріз направлено на дослідження в НДЕКЦ.
– Під час відпочинку у місцевому кафе, що в с. Межиричі Корецького району, рівнянка Яна викрала два мобільні телефони «Нокіа-7210» та «Самсунг-Е360» із сумочки 19-річної Наталії. Проводиться перевірка.
- 46-річна рівнянка Любов, працюючи листоношею поштового відділення зв’язку у с. Стара Мощаниця Здолбунівськиого району, під приводом надання послуг по передплаті періодичних видань заволоділа коштами п’яти громадян на загальну суму 514 гривень. Проводиться перевірка.
- До прокуратури звернулася дирекція однієї з філій рівненського банку, що у квітні 2006 року приватний підприємець із Рівненського району, 40-річна Руслана, отримала кредит у сумі 28000 доларів США під заставу взуття, який не повертає.
- 32-річний підприємець Сергій, представляючи інтереси однієї з рівненських продуктових компаній, за поставлену продукцію від контрагентів отримав та привласнив гроші в сумі 70000 грн. Ці гроші він зібрав протягом вересня-жовтня минулого року. За даним фактом проводиться перевірка.


ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору