Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині водій вбив людину і зник з місця пригоди

Рівненська область 17-лис, 2011, 16:559 prov 1 364
У ніч з 15 на 16 листопада черговий Дубровицького райвідділу отримав повідомлення про те, що неподалік села Селець виявлено тіло невідомої жінки. Працівники міліції негайно виїхали на місце пригоди для встановлення усіх обставин події.
Як пояснив заступник начальника – начальник блоку міліції громадської безпеки Дубровицького РВ УМВС підполковник міліції Леонід Масовець, 15 листопада біля 20.30 години 31-річний Валерій, житель міста Дубровиця, керуючи автомобілем марки «Фольксваген Транспортер», на 25-му кілометрі автодороги «Городище – Рівне – Старокостянтинів», що неподалік села Селець Дубровицького району, здійснив наїзд на місцеву мешканку 52-річну Марію. Сам водій зник з місця події, а жінка від отриманих травм померла на місці події.
Зусиллями співробітників міліції довелось встановити особу порушника та причетний до пригоди транспортний засіб. Затриманий Валерій розповів, що рухався на своєму легковику, коли неподалік села Селець відчув якийсь удар по автомобілю. Подумав, що когось просто заціпив, проте на місці не зупинився і продовжив свій рух. Дізнався про те, що збив жінку на смерть від співробітників міліції.
Що стало причиною та виною цієї трагедій встановлюють наразі слідчі міліції. За цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
А, нам, залишається молитись за живих і щоб подібного більше не траплялось. Будьте обережні, сідаючи за кермо свого транспорту!

Галина Дем’янець,
Дубровицький РВ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору