Рівне:

Створення та просування сайтів

У львівській поліклініці кабіна підйомника затисла лікаря

Львівська область 03-лют, 2012, 13:419 prov 819
У ліфті львівської поліклініка затисло людину. Лікарка перечепилася, заходячи в кабіну, і впала - цієї миті підйомник рушив. Півгодини жінка перебувала в пастці, поки її не витягли рятувальники.
Сьогодні пацієнти поліклініки сходами ходять пішки. Керівництво лікарні наказало ліфти зупинити. Працює лише вантажний, і те тільки для тяжкохворих. Після того, що сталося з 65-річною колегою, медики і до нього побоюються заходити.
Валерій Мігущенко, керівник Дорожньої поліклініки Львівської залізниці:
- Оступилася при вході в ліфт, і впала. В той час ліфт почав самовільний рух вверх. І, таким чином, ноги колеги виявилися між нижнім краєм підлоги і кабінки ліфта.
Свідками лиха були колеги постраждалої - лікарі-чоловіки ґречно пропустили її зайти першою до кабіни. Коли жінку затисло, кинулися допомагати. Ліфтер знеструмив підйомника. Однак двері довелося розсувати руками, і так, притримуючи їх, чекати на рятувальників.
Михайло Дуда, ліфтер:
- Говорили з тою жінкою, говорили, підтримували її і старалися, коли ми ті затискачі поставили трошки, розтискачі ті - вони більше не могли розтиснути, і ноги не пішли, щоб в середину запхати.
Еменесівцям довелося добряче попріти, перш ніж лікарку витягли з пастки.
Павло Василенко, керівник відділу ГУ МНС у Львівській області:
- Відразу туди прибув розрахунок, і з допомогою гідравлічного обладнання, спецінструменту вдалося відкрити двері вивільнити людину.
Тепер жінка в лікарні, готується до операції.
В'ячеслав Євфимишин, керівник відділення лікарні Львівської залізниці:
- В стані поступила з струсом головного мозку, з переломом верхніх кінцівок. Ними було усе зроблено, обстежено на оперативне лікування.
Керівництво лікарні каже: ліфтові 3 десятиліття. 5 років тому його перевіряли. Бувало, що й ламався, та нічого серйозного не ставалося. Однак, хто винен у нещасному випадку, і чи винен - стане відомо лише після службового розслідування.
Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк.
ntn
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору