Рівне:

Створення та просування сайтів

Школа-ліцей в повітря не злетіла

Кримінал 22-бер, 2007, 19:299 prov 1 369
Випадок
Продовжують бавитися школярі у „вибухівку”. Щоб прогуляти якийсь ненависний урок, учні йдуть все частіше на розіграш. Не так давно „мінер” з Млинова „підклав” вибухівку до свого учбового закладу. У вівторок уже рівнянин-школяр замінував школу.

Біля школи-ліцею №2 у вівторок було галасно і людно. Ще б пак: до учбового закладу на всіх парах мчали працівники патрульно-постової служби, спецпідрозділу „Беркут”, пожежники та медики. Як стало відомо, із мобільного телефону до міліції зателефонував, судячи з голосу, підліток і повідомив про замінування школи-ліцею. І змушені були мобілізовуватися всі спеціальні служби, щоб допомогти евакуювати в разі можливого замінування школярів та персонал учбового закладу. Але, як зазвичай буває, повідомлення виявилося хибним і піротехніки нічого вибухонебезпечного ні на території школи, ні в приміщенні не знайшли.

Як повідомили з прес-служби ГУ МНС України в Рівненській області, зловмисника вже „вирахували” і тепер, не так його, як батьків „мінера,” чекає чималенький штраф. А юному підривнику, мабуть, добряче перепаде на горіхи від батьків, гаманець яких тепер неодмінно стане тоншим.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору