Рівне:

Створення та просування сайтів

Як працевлаштуватися за кордоном нянькою

Порадниця 17-січ, 2016, 12:089 prov 787
візовий центер БезкордонівСеред українських жінок різного віку однією з найпопулярніших вакансій є доглядальниця за дітьми. На перший погляд така робота виглядає простою, але при спробі працевлаштування нянькою кожна жінка стикається з певними проблемами, про які варто знати ще на етапі пошуку місця праці.
Типові вимоги до кандидатів
1. Навички. Шанси працевлаштуватися нянькою мають як жінки з досвідом в цій сфері, так і «новачки». Справа в тім, що за кордоном така вакансія досить поширена. Молодим батькам вигідніше найняти своїй малечі доглядальницю, а самим продовжувати кар’єрний розвиток. 2. Наявність 2 дітей. Практика показує, що сім’ї охочіше беруть на роботу кандидатів, які мають декілька власних дітей. Адже такі жінки вже пройшли важливі етапи виховання малюків і обізнані у всіх процесах.
3. Вік. Ідеальним кандидатом для роботи нянькою вважається жінка після 40 років. Хоча в багатьох країнах для догляду за дітьми шукають дівчат від 20 до 30 років. А робота в Польщі нянькою може надаватися жінкам 25-55 років.
4. Педагогічна освіта. Великі шанси працевлаштуватися нянею мають педагоги дошкільної освіти, які мають досвід роботи в дитячому садку.
5. Стан здоров’я. Кожна сім’я при прийомі на роботу обов’язково вимагатиме медичну книжку або документ про проходження флюорографії, результати аналізів на СНІД, гепатит та довідку про те, що жінка не стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері.
6. Зовнішній вигляд. Нянька, якій можна довірити дітей, повинна мати акуратний чистий одяг, доглянуті руки, скромну зачіску і макіяж.
7. Особисті якості. Кожна мама відповідально відноситься до вибору няньки. Адже з цієї людиною малюк проводитиме багато часу. Тому батьки багато уваги звертають на характер і поведінку кандидата на роботу. Жінка обов’язково повинна любити дітей і бути доброзичливою.
Куди можна поїхати працювати нянькою
На сьогоднішній день вакансії доглядальниць за дітьми є у всіх країнах. Найчастіше наші жінки їдуть на таку роботу в країни ЄС, США, Канаду та Ізраїль. В кожній державі зарплата відрізняється. Наприклад, робота в Англії оплачується від 1000 фунтів за місяць з безкоштовним проживанням і харчуванням. В США послуги няні коштують 450 доларів за тиждень. Вдвічі менші заробітки передбачає аналогічна робота в Німеччині. В цій країні мігрантам, які приїхали працювати домогосподарками та помічниками по догляду за дітьми, платять від 800 євро за місяць.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору