Рівне:

Створення та просування сайтів

І ЗНОВУ АРМСТРОНГ

Спорт 28-лип, 2005, 14:489 prov 1 187
У неділю завершилася найбільш престижна велогонка серед професіоналів “Тур де Франс”. У сьомий раз підсумкову перемогу в цій велогонці одержав американський спортсмен Ленс Армстронг, який встановив абсолютний рекорд за цим показником.
Легендарний американець першим в історії сім разів виграв “Тур де Франс”, встановивши унікальний рекорд. Він також став першим переможцем в історії цієї велобагатоденки, який виголосив промову прямо на подіумі:
– Для мене таке завершення кар’єри на подіумі було мрією. Радий, що в пам’яті трьох дітей я залишуся володарем жовтої майки лідера. Це було найбільшим стимулом у нинішній гонці. Я хочу подякувати Яну Ульріху, який впродовж довгих років був найсерйознішим моїм конкурентом, хочу подякувати Івану Бассо, який не просто чудовий гонщик, але і відмінний друг. Хлопці, наступний “Тур де Франс” – ваш. Я іду.
Кращий з українців Ярослав Попович фінішував у загальному заліку на 12-му місці. До того ж він виграв загальний залік серед юніорів, де тривалий час лідирував. Останній етап велогонки, що завершився на вулицях Парижа, виграв спортсмен з Казахстану Олександр Винокуров, який випередив на фініші австралійця Бредлі Макгі.
Загальний залік: 1. Ленс Армстронг (США), 2. Іван Бассо (Італія), 3. Ян Ульріх (Німеччина).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору