Рівне:

Створення та просування сайтів

ВТРАЧЕНА ПЕРЕМОГА

Спорт 27-жов, 2005, 12:179 prov 1 386
“Верес” – “Факел” – 2:2 (1:1)
15.00. Стадіон “Авангард”. 700 глядачів. Температура +15. Оцінка поля – 3.
Судді: В. Качур (Ужгород), Я. Козик (Мукачево), М. Митровський (Ужгород).
Делегат ФФУ: Б. Карп»як (Львів).
Рівне: Сікальський, Матиюк, Шевчук (Васильєв, 62), Літвинчук, Коломієць (к), Федорчук, Чабан, Скороход, Вознюк, Рудай (Никончук, 69), Дева. Запасні: Левицький, Гаркуша, Іщук, Ткачук, Лебединський. Головний тренер – Роман Лаба.
Івано-Франківськ: Іконніков, Іванишин, Гребинський, Щепанський, Мельничук (Гаврилишин, 84), Деренюк, Крижанівський (Боришкевич, 84), Сенич, Романчук, Ревуцький (к), Ковальчук. Запасні: Макогон, Бут, Барчук, Гундяк, Логвінов. Головний тренер – Сергій Пташник.
Голи: Скороход 5, 63, Ковальчук 13, Ревуцький 88
Попередження: Літвинчук 4, Матиюк 54, Деренюк 67.
Вилучення: Матиюк 58 (друга жовта картка).
Команди без розвідки розпочали матч. За такого розвитку подій слідувало очікувати швидкий гол. Саме так і сталося: Андрій Федорчук вдало зіграв у центрі поля і дав пас на Павла Рудая. Той пройшов по флангу і зробив навіс у воротарський майданчик, де вправнішим виявився Юрій Скороход і забив м»яч у сітку воріт івано-франківців. Шансів у Володимира Іконникова врятувати команду не було. Господарі продовжували контролювати хід поєдинку і могли забити ще. Але самі пропустили нелогічний гол. Рівняни порушили правила в 22 метрах від воріт. Взявся штрафний виконувати Тарас Ковальчук. М»яч пройшов повз стінку і влучив у штангу. На нещастя для Андрія Сікальського, він не встиг зреагувати на удар і його кидок був запізнілий. М»яч від штанги вдарився у спину молодого рівненського воротаря і неквапливо пересік лінію воріт. Якийсь час футболісти “Вереса” приходили до тями, а потім знову повели наступальні дії на ворота івано-франківців. На тридцятій хвилині Андрій Дева втратив можливість вразити ворота суперника. Андрій забарився з ударом і почав обігравати захисників. Нагода була втрачена. До перерви рахунок не змінився.
У другому таймі на футбольному полі розгорнулася запекла боротьба. Рівняни продовжували чинити тиск на ворота “Факела” у спробі забити гол, що, з рештою, ледь не зробив Михайло Чабан. Але після його удару на початку тайму м»яч пішов вище воріт. Потім упродовж чотирьох хвилин головний суддя показав дві жовті картки Олександру Матиюку і рівнянин змушений був залишити футбольне поле. З трибун стадіону склалося враження, що головний суддя матчу, особливо у другому таймі, прискіпливіше відносився до господарів. Чи не кожна боротьба за м»яч зупинялася свистком і призначенням штрафного у бік господарів. Проте і це не зупинило футболістів “Вереса”. Вони продовжували шукати щастя біля воріт гостей і спромоглися забити другий гол. Андрій Федорчук виконав кутовий і Юрій Скороход головою спрямував м»яч у сітку воріт. До завершення гри господарі, находячись у меншості, тримали перебіг подій на футбольному полі під свої контролем. І знову гостей врятував випадок. Коли залишалося дві хвилини до завершення матчу, івано-франківці подали кутовий. З дальньої штанги послідував удар і м»яч, оминаючи ноги футболістів обох команд, йшов за лінії поля повз ворота. На біду для рівнян, на своєму шляху він знайшов ногу Андрія Федорчука і відскочив до Миколи Ревуцького, який відновив рівновагу. На ще один подвиг у господарів не вистачило ні сил, ні часу. Після фінального свистка глядачі оплесками проводжали футболістів “Вереса”.
Роман Лаба, головний тренер “Вереса”:
– Ми провели надважкі матчі. Після матчу я зайшов до роздягальні і подякував хлопцям за гру. Кожен футболіст повністю віддався поєдинку. Звичайно, шкода пропускати такі голи, тим більше, граючи в меншості і наприкінці гри. Але це футбол.
Свій черговий матч у другій лізі рівняни проведуть у Києві, де 29 жовтня гратимуть із “Динамо-3”.
Результати решти ігор: “Карпати-2” – “Десна” – 1:2, “Буковина” – “Княжа” – 1:1, “Нива” – МФК “Житомир” – 1:0, “Освіта” – “Динамо-3” – 0:1, “Чорногора” – “Рава” – 0:1, “Житичі” – “Оболонь-2“ – 4:2.
Після 10 ігор “Верес” посідає п»яту позицію у турнірній таблиці – 16 очок. Лідирує чернігівська “Десна” – 28 очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору