Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 24-лис, 2005, 13:429 prov 1 429
Колишній чемпіон світу з боксу Леннокс Льюїс виключив своє повернення на ринг заради матчу-реваншу з українським боксером Віталієм Кличком. Як повідомляє ВВС, цю заяву він зробив на церемонії відкриття центру Мохаммеда Алі в американському Луісвіллі. Також він виразив подив через відхід з боксу Кличка. Як відомо, раніше Кличко пообіцяв повернутися на ринг, якщо Льюїс погодиться на матч із ним.

***
Виконавчий директор Федерації футболу України Олександр Бандурко розповів в інтерв»ю газеті “Команда”, що футбольна збірна України під час чемпіонату світу-2006 у Німеччині буде жити й тренуватися на одній із двох баз, розташованих під Франкфуртом, запропонованих організаторами. За словами Бандурко, остаточний вибір буде зроблений у найближчі кілька днів.

***
Азіатська футбольна конфедерація оголосила імена трьох кандидатів на звання кращого футболіста Азії 2005 року. З десяти раніше відібраних претендентів у неділю залишили трьох — Самі Аль-Джабер (Саудівська Аравія, “Аль-Хілал”), Максим Шацьких (Узбекистан, “Динамо” Київ) і Хамад Аль-Монташари (Саудівська Аравія, “Аль-Іттіхад”).
Переможець буде названий 30 листопада на гала-вечірці АФК в готелі “Мандарин Орієнтал” у столиці Малайзії Куала-Лумпурі.

***
На офіційному сайті “Спартака” за результатами опитування вболівальників визначилася трійка кращих гравців. Автомобілі “Аudi-тт” дісталися Роману Павлюченко і Неманьє Відічу, які посіли третє та друге місце відповідно. Головний приз — “Hummer H2” одержав екс-голкіпер донецького “Шахтаря” Войцех Ковалевськи. “Великій людині — великий автомобіль”, — сказав, вручаючи сертифікат, голова Ради директорів клубу Леонід Федун.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору