Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 25-травня, 2006, 16:259 prov 1 294
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” зазнав поразки у Раві-Руській проти місцевої команди “Рава” — 0:3. На 13 хвилині рахунок змінив Василь Огаль. Нещасливими виявилися для нашої команди дві хвилини у другому таймі, коли Андрій Габян (73 хвилина) та Богдан Костик (75) забили по голу і довели рахунок до розгромного. Проте наша команда чинила гідний опір. Один лише Юрій Скороход втратив три стовідсоткові можливості забити. Але моменти — не голи.
Вчора “Верес” приймав вдома беззаперечного лідера чемпіонату — чернігівську “Десну” (62 очки), яка вдома з хокейним рахунком 12:0 розтрощила “Боярку-2006”. Наша команда посідає дев’яте місце — 29 очок.
Результати решти ігор: “Княжа” — МФК “Житомир” — +:-, “Динамо-3” — “Буковина” — 0:1, “Факел” — “Нива” — 1:1, “Оболонь-2” — “Чорногора” — 1:1, “Житичі” — “Натовик” — 3:2.

* * *
Набирає свою ходу чемпіонат області з футболу. Минулих вихідних відбулися матчі четвертого туру у першій лізі. Четверту перемогу здобув оржівський “ОДЕК”, який має стовідсотковий результат — 12 очок з 12 можливих. Підопічні Григорія Шаламая на виїзді здолали березнівський “Случ” — 3:0. На відстані однієї перемоги за оржівцями йдуть радивилівський “Сокіл” та кузнецовський “Варіант” — по 9.
Результати ігор: “Варіант” — “Хімік” — 2:1, “Маяк” — “Водник” — 2:1, “Енегія” — “Сокіл” — 1:4, “Ізотоп” — “Горинь” — 3:1.
У другій обласній лізі відбулося три гри: “Буран” — “Будівельник” — 3:2, “Горизонт” — “Олімп” — 1:3, “Сокіл-Північ” — “Квасилів-Будьмо” — 2:0.

* * *
На жаль, не довго довелося протриматися рівнянину Сергію Гончару у першій трійці гонщиків на багатоденній велогонці “ Giro d’Italia “. Наш земляк зазнав падіння, внаслідок чого отримав травму спини. Після 16 етапу Сергій Гончар у загальному заліку посідає місце у п’ятому десятку. Завершиться одна з найпрестижніших велогонок “Giro d’Italia” 28 травня.

* * *
Бронзову медаль на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату здобула рівнянка Любов Семенюк у корейському місті Пусан. Участь у чемпіонаті брали представники 69 країн. У своїй ваговій категорії наша землячка поступилася спортсменкам з Китаю та Кореї.

* * *
Рівненські вчителі стали переможцями обласної спартакіади серед працівників загальноосвітніх шкіл, фінал якої пройшов у Костополі. Друге та третє місця у команд Березнівського та Радивилівського районів. У спартакіаді брало участь 20 команд. Вчителі змагалися у міні-футбол, волейбол, настільний теніс та шахи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору