Рівне:

Створення та просування сайтів

Мажорне завершення

Спорт 29-чер, 2006, 11:249 prov 1 201
На мажорній ноті завершив сезон 2005-2006 рівненський “Верес”. В останніх іграх наша команда продемонструвала велике бажання грати та перемагати, що дозволило набрати в трьох заключних турах сім очок. У 28, заключному, турі чемпіонату України з футболу у другій лізі підопічні Миколи Волкова проводили гру у Тернополі проти місцевої “Ниви” і мали можливість привезти три очки. Не вдалося, лише нічия 2:2.
“Нива” — “Верес” — 2:2 (1:2)
24 червня. 1100 глядачів.
Судді: Ю. Карпяк, А. Грисьо, В. Покора.
Делегат ФФУ: В. Сушко.
Голи: Андрій Ніканович 45+1, 90+1, Юрій Скороход 13, Володимир Никончук 40.
Попередження:Беркита 15, Удич 67, Прилука 90+2, Самчук 90+3, Газицький 19, Сидоров 24, Шевчук 67, Ниркончук 71, Герус 73.
Початок гри був за гостями. Рівняни не знітилися і, незважаючи на втому від переїзду, диктували свої умови на футбольному полі у Тернополі. Господарі не були готові до такого нахабства “Вереса”, за що поплатилися двома голами. Спочатку відзначився Юрій Скороход, а наприкінці першого тайму збільшив перевагу рівнян Володимир Никончук. До речі, Володимир відзначився у другій грі поспіль. Шкода, що нашого нападника “прорвало” лише наприкінці сезону. Рівняни вже подумки були в роздягальні, як втратили концентрацію, і цим скористалися господарі — 1:2. Йшов компенсований арбітром час першого тайму.
Після цього “Верес” впевнено контролював перебіг подій на футбольному полі і все йшло до того, що рівняни здобудуть перемогу, але футбол триває до фінального свистка. І знову невдача спіткала наших футболістів у компенсований час. Секундна розслабленість – і замість перемоги лише нічия — 2:2, і сьоме місце у турнірній таблиці.
Результати решти ігор: “Княжа” — “Боярка-2006” — 6:1, “Буковина” — “Карпати-2” — 2:2, МФК “Житомир” — “Чорногора” — -:+, “Динамо-3” — “Нафтовик” — 5:0, “Факел” — “Житичі” — 4:1, “Десна” — “Оболонь-2” — 2:1.
Сезон завершився, але вже зараз необхідно готуватися до наступного. Літня перерва надто коротка, аби довго розкачуватися у передсезонній підготовці. Про те, як “Верес” готуватиметься, наразі невідомо. Команда і надалі перебуває у не найкращому фінансовому стані. Проблеми, які переслідують команду в останні роки, шлейфом слідують за “Вересом” із сезону в сезон. З року в рік вболівальники та футболісти чекають покращення. Але все закінчується черговою зміною тренера. Впродовж минулого сезону команду тренували три тренери: Роман Лаба, Георгій Шенгелія та Микола Волков. Можливо, справа не в тренерах та футболістах. Можливо, необхідно реорганізувати саме структуру футбольного клубу “Верес”?
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору