Рівне:

Створення та просування сайтів

5 людей отруїлось газом

Кримінал 01-кві, 2010, 09:319 prov 916
В селі Колоденка Рівненського району сусіди знайшли мертвими 55-річну Ніну Семенюк та її співмешканця. Ще троє молодих хлопців лежали у сусідній кімнаті без свідомості.
“Це просто жах, - розповідає Лідія Павленко, сусідка загиблої. - Тіла знайшла інша наша сусідка. Вона зранку прийшла до Ніни по воду, бо та має колодязь. Постукала, але ніхто не відповідав. Відчинила двері - а там дихати нічим”.
Ніна Семенюк мала одноповерховий будинок. У одній з кімнат, що ближче до кухні, спала господиня з чоловіком. Троє квартирантів мали іншу кімнату подалі, це і врятувало їх від смерті. Вони живі, перебувають у тяжкому стані у реанімації районної лікарні.
Врятувати Ніну Семенюк та її чоловіка не вдалося. Обоє задихнулися уві сні.
У сільській раді повідомляють, що, можливо, стався витік газу. Однак точної причини поки щоне встановлено. На місце трагедії виїхала міліція.
Імені загиблого чоловіка не знають. Кажуть, він у сільській раді не зареєстрований.
“Знаю, що у Ніни є донька, але вона з нею не живе. Мешкає з родиною десь на Поліссі, а хлопці-квартиранти приїхали з Корецького району. Мабуть, працювали у Рівному. До Колоденки їхати кілька хвилин”, - додає Лідія Павленко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору