Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 05-сер, 2010, 10:049 prov 776
В місті Хімкі (Московська область, Росія) відбувся другий, заключний, етап Гран-Прі Європи зі стрільби з лука. У змаганнях брали участь представники з 15 країн, а це понад 70 найсильніших спортсменів Європи. Майстер спорту України міжнародного класу Валентин Хавтура (Березне) за сумою двох етапів виборов перше місце та став володарем Гран-Прі. Тренує спортсмена Олег Авдєнтов.

***
Продовжує передсезонну підготовку оновлений МФК “Кардинал-Рівне”. Минулого тижня понад два десятки гравців, які нині перебувають на перегляді у тренерського штабу команди, розділившись на дві умовні команди (червоних та синіх), провели між собою матч. Аби краще оцінити стан футболістів, тренери вирішили провести не два, а три тайми по 20 хвилин. Програючи під час гри (3:4), у підсумку червоні перемогли — 6:4. Подібні тренування з підвищеною відповідальністю Юрій Баховський планує проводити й надалі. Нині перед ним стоїть непросте завдання - з 23-ох виконавців залишити 14, які вже наступного тижня вирушать на турнір до Львова. Саме вони й захищатимуть кольори рівненського клуба у вищій лізі.

***
Національна чоловіча збірна України розпочала кваліфікацію до Чемпіонату Європи з поразки, поступившись у першому матчі Македонії з рахунком — 58:71 (22:19, 9:11, 17:20, 10:21). Одним з кращих на майданчику був вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук — 11 очок та 6 підбирань.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору