Рівне:

Створення та просування сайтів

Перші млинці — глевкі

Спорт 05-сер, 2010, 10:129 prov 1 093
Перші млинці — глевкі


Напрочуд невдало стартував рівненський “Верес” у розіграші Кубка та першості України з футболу. Щоправда, такого результату й слід було очікувати, адже команда розпочала тренуватися напередодні першого туру. Наслідком цього стали дві нищівні поразки на виїзді з однаковим рахунком — по 0:3.
Розпочав новий сезон ФК “Верес” із виїзної гри 1/64 розіграшу Кубка України. В Яремчі рівняни не змогли протистояти місцевим “Карпатам”. Господарі скористалися безпорадністю та розбалансованістю гостей. Тричі м’яч побував у воротах Павла Печинського. Вже на дев’ятнадцятій хвилині Василь Белів головою забив перший гол. Після перерви остаточний рахунок встановив Андрій Олійник, який відзначився дублем.
“Верес” похвалитися бодай одним гольовим моментом не зміг. Натомість за п’ять хвилин до завершення поєдинку другу жовту картку отримав Максим Жилінський. Тому “Верес” догравав матч у неповному складі. Програвши 0:3, рівненські футболісти завершили виступи у Кубку України.
Результати решти ігор першого етапу: “Скала” (Моршин) — ФК “Суми” — 3:2, “Десна” (Чернігів) — “Енергія” (Нова Каховка) — “Гірник” (Кривий Ріг) — “ОЛКОМ” (Мелітополь) — 1:1 (пенальті — 6:7). Другий етап пройде 18 серпня.
Після перенесення матчу першого туру першості із “Россю” рівненський “Верес” стартував у змаганнях виїзним поєдинком із ФК “Суми”. На жаль, результат був аналогічним кубковому — 0:3. Проте якість гри була на вищому рівні. Попри три пропущені м’ячі, гості трималися достойно.
Взагалі, на початку гри “Верес” мав перевагу. На перших хвилинах саме підопічні Віталія Шевчука створили небезпечний момент, який мав завершуватися голом. М’яч потрапив у штангу, поперечину і відскочив у поле. Далі точилася рівна боротьба. До перерви рівняни нічим не поступалися супернику. На жаль, на другій хвилині другого тайму сумчани зуміли відзначитися. Невідомо, як завершився б матч, якби на 66 хвилині другу жовту, а відтак червону не побачив перед собою Ігор Хлібович. Футболісти ФК “Суми” миттєво цим скористалися і на 68 хвилині подвоїли рахунок. Остаточний рахунок був встановлений на 78 хвилині. Наприкінці зустрічі рівняни незмогли забити гол престижу. На перепоні став воротар ФК “Суми”.
Два матчі — дві розгромні поразки. Дорікнути футболістам нашої команди немає в чому. Вони боролися. Проте одного бажання виграти замало. Радує те, що з кожним поєдинком відновлюються фізичні функції гравців і команда стає схожою на бойовий колектив. Звичайно, нетреба вже у наступному матчі очікувати феєричної гри та гучних перемог. Необхідний час, аби гравці зуміли вийти на потрібний рівень.
Віталій Шевчук, головний тренер ФК “Верес”:
— Попри однаковий кінцевий результат відчувається покращення у грі команди. Суттєві зміни можна було побачити у Сумах. Якщо у Яремчі поступилися без варіантів, то в Сумах були помітні прояви тієї гри, яку чекаю від підопічних. Навіть не знаю, що було б, якби ми забили першими. Гравці огризалися, але успіху це не принесло. Необхідно підсилитися 2-3 футболістами.
Результати матчів другого туру: “Скала” — “Нива” — 0:1, “Єдність” — “Рось” — 9:0, “Динамо” — “Чорноморець-2” — 1:2, “Десна” — МФК “Миколаїв” — 1:0, “Енергія” — “Бастіон” — 3:1. Без втрат очок йде одеський “Чорноморець-2” — шість з шести можливих.
Наступний поєдинок “Верес” проведе вдома. У суботу підопічні Віталія Шевчука прийматимуть “Єдність” з Плиски.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору