Рівне:

Створення та просування сайтів

Виявили конвертаційний центр

Кримінал 12-сер, 2010, 13:359 Lobanovskiy 924
У черговий раз правоохоронці Рівненщини ліквідували діяльність”конвертаційного центру”, дії якого були спрямовані на отримання неконтрольованого державою доходу, внаслідок чого державним інтересам завдано збитків у великих розмірах.

Встановлено, що двоє мешканців Вінничини та один рівнянин, організувавшись у злочинну групу, створили низку фіктивних фірм, які впродовж 2008-2010 років використовували у тіньовій схемі для конвертації безготівкових коштів у готівку. В результаті було переведено у готівку майже 5 мільйонів гривень. Такі протиправні дії завдали державі збитків у вигляді ненадходження до бюджету обов’язкових платежів на загальну суму 970 тисяч гривень.
За фактом вчинення фіктивного підприємництва у складі організованої злочинної групи слідчий відділ УБОЗ УМВС України в Рівненській області порушив кримінальну справу. Учасників злочинної групи затримано відповідно до статті 115 КПК України. Наразі зловмисників тримають під вартою.
Слідство контролює прокуратура області.
Варто зазначити, що з початку цього року правоохоронні органи Рівненщини викрили діяльність трьох”конвертаційних центрів”.
Суд виніс обвинувачувальні вироки у двох кримінальних справах, також засуджено за вчинення подібних злочинів членів двох організованих злочинних груп.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору