Рівне:

Створення та просування сайтів

У Івано-Франківську інспектори ДАІ затримали викрадача, котрий на чужому автомобілі скоїв аварію за участю п’яти машин

Івано-Франківська область 29-лис, 2010, 09:089 Lobanovskiy 982
Покидаючи салон автомобіля навіть на кілька хвилин, не залишайте машину незачиненою. У цьому разі ви не створите умов для крадіжки власних речей, і вбережете транспортний засіб від незаконного заволодіння ним. На жаль, ця аксіома стала правилом ще не для всіх, а відтак певна безпечність призводить до прикрих наслідків. Понад те, заручниками такої легковажності мимоволі стають випадкові люди. Щось подібне надвечір трапилося на одній з центральних вулиць Івано-Франківська.
Десятки водіїв автомобілів, що їхали дорогою з одностороннім рухом, були приголомшені побаченим: назустріч потоку рухалася іномарка і щометра створювала аварійні ситуації. Слід було виявляти дива майстерності у керуванні, щоб уникнути зіткнення з зустрічною машиною. Власне, за кілька секунд таки трапилася дорожньо-транспортна пригода з участю щонайменше п'яти автомобілів. "Хонда" почергово зіткнулася з чотирма автомобілями. На місці зіткнення наряд ДАІ затримав водія-порушника. З'ясувалося, що він не є власником автомобіля і заволодів іномаркою незаконно.
Невдовзі прибіг дійсний власник "Хонди". Кількома хвилинами раніше він залишив машину незачиненою. Це помітив 24-річний житель Коломийського району. Він сів у салон, завів двигун і поїхав. Розвернувшись на перехресті, зловмисник спрямував машину назустріч потоку автомобілів. На щастя, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто з пішоходів, водіїв і пасажирів не постраждав. Минулося лише технічними ушкодженнями транспортних засобів.
За попередньою інформацією, затриманою є людина з вадами психічного здоров'я. Власне, свої дії чоловік адекватно пояснити не може. Розповідає, що начебто якісь неземні сили дали йому інформацію про те, що він на автомобілі іноземного виробництва повинен поїхати до Києва. До речі, цього чоловіка вдень затримали в одному супермаркетів, де він скоїв дрібну крадіжку - намагався таємно пронести повз касу банку енергетичного напою. У відділенні міліції щодо затриманого склали адміністративний протокол про скоєння дрібної крадіжки і відпустили.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи і притягнення затриманого до відповідальності за вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом. Житель Коломийського району перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області)
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору