Рівне:

Створення та просування сайтів

У п’яти обласних центрах почалася робота з подолання неформальних поборів

Рівненська область / Волинська область 26-жов, 2015, 11:559 prov 1 206
На сьогодні у Волинській, Рівненській, Черкаській, Чернігівській та Вінницькій областях утворені робочі групи у складі громадських діячів, спеціалістів у галузі охорони здоров’я, представників благодійних фондів, які мають на меті зробити діяльність таких фондів максимально прозорою для пацієнтів.
Улітку цього року відразу у декількох областях України розпочалася активна робота з протидії неформальній діяльності благодійних фондів на території медичних закладів. Координатором програми виступив «Інститут аналітики та адвокації» (Полтава). Перша робоча група була створена у Черкасах, остання — у Чернігові.
Представники організації вважають, що це важливий крок у напрямку більшої прозорості. Така практика уже існує у Полтавській області: ПОКЛ імені М.В. Скліфосовського підписала договір з благодійним фондом, який зобов’язує звітуватися про отримані благодійні кошти і їх використання.
Фахівці вважають, що благодійні кошти на сьогоднішнє економічне становище лікарень — це додаткова можливість підвищити якість надання медичних послуг українцям. І тому справа лише за їх цільовим і прозорим використанням.
Катерина Кролевська,
«Інститут аналітики та адвокації».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору