Рівне:

Створення та просування сайтів

"Батько Наш Бандера"- став лідером пошуку на Ютуб та Google

Головна 27-жов, 2021, 18:109 swet 1 810

І настане час, коли один скаже: Слава Україні!

І мільйони відповідатимуть: Героям Слава!

                                                                   Степан Бандера

За кордоном композицію шукають іспанці, італійці та американці
Уже кілька днів став вірусним флешмоб під пісню "Батько наш Бандера" б’є будь-які рекорди по запитам в пошуковій системі Google. Цією композицією почали активно цікавитися не тільки українці, а й жителі інших країн. На це вказують статистичні дані ресурсу Google Trends.
Так, за останні сім днів запит "батько Бандера" жителі Італії, Іспанії, Великобританії, Канади та США вбивали в інтернеті навіть частіше, ніж українці. Частота пошуку в цих країнах становила близько 2% від усіх "питань" всезнаючого Google. 
Саме з відео львівських школярок під пісню "Батько наш – Бандера" розпочався флешмоб, який сьогодні став лідером соцмереж.
 

Сьогодні ж уже є сотні відео під хештегом "Батько наш – Бандера". Ролик став "вірусним" – так називають той медіапродукт, який поширюється особливо активно без реклами та промоції. Проте популярність ролика вийшла далеко за межі Львова.

Слов’янськ – перше велике місто, яке захопили російські окупанти, і водночас перше звільнене українською армією. Тут також доєднались до флешмобу "Батько наш — Бандера" і під цю пісню ще й затанцювали. Так війна стерла старі стереотипи про Схід і Захід.

Далі залишалось тільки питання часу, коли ролик дійде до Москви. І сталося це невдовзі.  На центральних російських телеканалах почали говорити про флешмоб, його цілком серйозно обговорювали, обурювалися та навіть проклинали.
Читайте також: Україна має знати своїх героїв
  Читайте також: Полісся - оплот українства
 Читайте також : Поліська Січ
  •   Політичний пародист Процишин долучився до "бандерівського" флешмобу
  • Депутати "Європейської солідарності" заспівали під куполом Ради "Батько наш Бандера

  • Патріотичний флешмоб з піснею “Батько наш Бандера” поширився на всі регіони України. Упродовж 7 днів люди шукали її набагато частіше, ніж новий трек Моргенштерна та Slava Marlow “Я не знаю”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору