Рівне:

Створення та просування сайтів

ТОП електрочайників 2023 року

Комерційна 20-лис, 2023, 18:099 prov 295

Електричний чайник — популярний пристрій, у якому поєднані можливості стандартного нагрівального приладу та топові функції. Сучасні моделі здатні не просто закип'ятити рідину, але й нагріти її до заданої температури, підтримувати теплою протягом тривалого часу, самостійно вмикатися та вимикатися за таймером тощо. П'ятірку найкращих моделей електрочайників з розумним співвідношенням ціни та якості розглянемо у статті. 


Електричний чайник Xiaomi 2 EU

Стильний чайник із удароміцної пластмаси поєднує надійність та функціональність. Двошарова конструкція гарантує максимальну термоізоляцію і не дає воді охолонути. Багатоступінчастий захист забезпечує тривалий термін експлуатації приладу. За потужності 1800 Вт електричний чайник кип'ятить 1,7 л води лише за п'ять з половиною хвилин. Плавне відкриття кришки з високими бортиками відповідає за збір крапель, що випаровуються, і перешкоджає розбризкуванню конденсату.

Bosch TWK 7601

Елегантний пристрій місткістю 1,7 л ідеальний для дому чи офісу. Можна купити електрочайник, який відрізняється надійністю, захистом від перегріву та перепадів напруги в мережі. Потужність 2200 Вт гарантує практично моментальне нагрівання будь-якої кількості води. Вбудований фільтр, що знімається, видаляє з рідини сторонні частинки, щоб вони не потрапляли у чашку. Система кругового обертання дозволяє використовувати електрочайник з будь-якого боку від розетки.

Mi Smart Kettle Pro

Ефектна модель зі сталевим ободом зберігає високу температуру води протягом 12 годин після нагрівання. Яскрава панель управління з двома сенсорними кнопками та цифровим дисплеєм дозволяє спостерігати за роботою девайсу та виставляти бажану температуру рідини. П'ять встановлених температурних режимів допомагають створити ідеальний напій, правильно заварити дитячу суміш або кашу в один дотик пальця. Мобільний застосунок з підтримкою smart-управління розширює можливості пристрою.

Smeg KLF03WHEU

Вінтажні електричні чайники Smeg не потребують представлення. Модель потужністю 2400 Вт відрізняється приголомшливою швидкістю нагрівання та автоматично вимикається за досягнення заданої температури. Фільтр із нержавіючої сталі перешкоджає потраплянню різних забруднень у їжу та напої. Девайс витонченої форми з ергономічною ручкою і приємною палітрою кольорів стане справжньою прикрасою будь-якої кухні. Серед інших плюсів — нековзні ніжки та м'яке відкривання кришки.

Philips Avance Collection HD9359/90

Класичний металевий чайник простий у догляді та гармонійно вписується у будь-який інтер'єр. Прихований нагрівальний диск мінімізує витрату електрики та зводить ризик обпектися до нуля. Функція автоматичного вимкнення перешкоджає холостому витрачанню ресурсу виробу. Звукова та світлова індикація дозволяє легко орієнтуватися під час роботи пристрою. Реалізовано функції підтримки та нагріву до заданої температури. Кожна з цих моделей стане надійним помічником і прикрасою на сучасній кухні!

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору