Рівне:

Створення та просування сайтів

РАК НА ЕВКАЛІПТ НЕ ЗАЛІЗЕ

Особливий погляд 27-кві, 2006, 10:299 prov 1 466
У 1958 році у Млинові в центральній районній лікарні працював лікар на прізвище Моісеєнко. Мабуть, старожили пригадують цього фахівця. Я його теж добре запам’ятала. Втім, мої спомини викликані єдиним бажанням — допомогти людям зцілювати недуги.
Отож, у вже далекому 1958 році до пана Моісеєнка звернулася млинівчанка Євгенія Демидюк. Той оглянув пацієнтку і зробив невтішний висновок. Річ у тім, що лікар у жінки виявив рак. Однак відразу ж і вселив їй надію:
— Я вас лікуватиму, чим знаю і як знаю. Одне тільки прошу: не погоджуйтеся на операцію чи опромінювання.
Погодьтеся, що лікар ризикував власним авторитетом і кваліфікацією, адже пророкувати будь-які оптимістичні результати лікування при цій страшній недузі може або справжній професіонал, або ж корисливий дилетант.
Я тоді жила на Кавказі, але приїжджала у Млинів до рідні. Лікар Моісеєнко направив до мене Євгенію Демидюк і вона попросила, аби надіслала їй евкаліптовий листок для лікування. Отож, я кілька років виконувала її замовлення: висилала евкаліптове листя.
Я цікавилася у Євгенії, як відбувається перебіг хвороби. У 1964 році після шестирічного лікування і вживання відвару евкаліпта вона народила сина. Тоді я мимоволі припустила, що діагностичний вердикт лікаря Моісеєнка виявився помилковим.
Водночас на Кавказі я зауважила, що люди, котрі приїздили у цей благодатний куточок, намагалися придбати не просто евкаліптові листки, а закупляли їх снопами з великим ентузіазмом.
Якось я поцікавилася у Моісеєнка, де можна прочитати про могутнього і всесильного евкаліпта. Він мені допоміг і запропонував невеличку брошуру, у якій йдеться про лікувальні властивості цього дерева. І донині я зберігаю цю книжечку. У ній написано, що евкаліпт — сильний антибіотик, антисептик, нейтралізує бактерії Коха при туберкульозі. Відомо, що відвар евкаліпту знищує бактерії, які не вдалося знищити пеніциліном. Я це знаю з власного досвіду. І до цього часу сама лікуюся ним, а також ставлю на ноги домашніх тварин. Усім раджу мати у хаті евкаліптовий лист — його можна придбати в аптеках.
Ось, скажімо, перший засіб від будь-якого отруєння, від болей у шлунку. Однією склянкою окропу залити 1 столову ложку евкаліптового листя, заварити і вживати по 50-100 грамів за один прийом. Діє впродовж години після прийому при хворобах шлунково-кишкового тракту.
Якщо хтось зацікавиться таким методом лікування, то звертайтеся за адресою: смт. Млинів, вул. Гагаріна, 2/32, Батуренко Ольга Михайлівна.
Застережу: не переймайтеся, яким чином мені віддячити. Просто на старості літ хочу передати людям те, що знаю.
А Євгенія Демидюк після того, як її лікував пан Моісеєнко, прожила ще 30 років і померла у 1988 році. Дехто може припустити, що лікар помилився з діагнозом. Але фахівці у своїх висновках після її смерті підтвердили діагноз Моісеєнка.
Ольга БАТУРЕНКО,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору