Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині грабіжники не змогли грамотно замести сліди

Тернопільська область 13-травня, 2010, 08:519 Lobanovskiy 938
Бандити з Тернопільщини попалися через власну неграмотність. Вчинили розбійний напад на оселю підприємця. Аби замести сліди, витягли з комп'ютера деталь із записом відеоспостереження. Та вийшла помилка.

Близько восьмої вечора у двері подзвонили. Молода господиня підійшла до домофона й побачила трьох молодиків. Хлопці назвалися працівниками міліції, а потім вдерлися до хати.

Постраждала:

- Я хотіла двері закрити, щоб до хати не зайшли. А він корпусом штовхнув, тут відразу біля шафи-купе зарядив пістолет - і нас на землю. Я отак лягла отут…

Один зі зловмисників кинувся до комп'ютера, до якого була під'єднана система відеоспостереження за будинком, а двоє інших узялися здирати з розпластаної на підлозі жінки золоті сережки та каблучки. Перелякана молодиця спротиву не чинила. Каже, думала лиш як урятувати життя собі та трьом малим дітям, що спали в сусідній кімнаті.

Постраждала:

- Де гроші? Бігом давай гроші!" Кажу, немає. Тільки в кошельку. "Бігом давай, бо буду стріляти!" Я кажу, хлопці, немає ніяких грошей.

Раптом у двері знову подзвонили - навідати сусідку зайшов її швагро.

Постраждалий:

- Я захожу. Зразу - карний розшук! І пістолет до голови. Ручкою пістолета в лице і кричить: "Лягай!"

Не встиг заюшений кров'ю чоловік і слова мовити, як з нього здерли золотого ланцюжка, а сам він опинився поряд із родичкою.

Постраждалий:

- Повертаюсь - він головою в землю, кричить "мати", і вся єрунда. Кричить, щоб головою в землю. Я тільки порухаюсь - і зразу удар. Є пару синяків, може, на коліні може, слабо бив. А може й ні. Я повертаю знов - а він знов… Разів десь три, певно.

Непрохані гості забрали з будинку все цінне. Своїх облич не ховали - були впевнені: відеозапис із хатніх камер спостереження вони знищать. Для цього один із грабіжників вирішив витягти з комп'ютера блок пам'яті. Та фортуна була не на боці бандитів: вони переплутали комп'ютерну деталь. Тож уже незабаром їхні пригоди переглядали міліціянти.

Василь Поліщук, керівник УМВС України в Тернопільській області:

- По гарячих слідах на другий день вони були затримані. Сначала один, а два у другій квартирі. Затриманий таксист, на якому вони під'їжджали до цього помешкання і ще затримана молода жінка, яка здавала золоті речі у скупку.

Нині всі підозрювані перебувають у СІЗО. На їхньому карбі це не перший напад - двох бандитів уже тричі судили за крадіжки та розбій, а один нещодавно відсидів за вбивство.

Андрій Герко,Сергій Шворников, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/05/12/3725
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2010/05/12/3725
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору