Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 14-чер, 2007, 20:589 prov 1 372
***

Ще дві гонки провів рівненський ”Ураган” у рамках Міжнаціональної спідвейної ліги. Минулого четверга рівняни їздили із командою СТМК ”Турбіна” з Балакова і здобули перемогу 50:40. Не брав у ній участі Олег Немчук. Рівнянин отримав травму в індивідуальній гонці у Владивостоці і змушений був повернутися до Рівного на обстеження. Гості, підсилені Андрієм Карповим та Кястасом Пуоджуксом, здобули нелегку перемогу. Найрезультативнішим в ”Урагані” став Кястас Пуоджукс — 15 очок з 15 можливих, тринадцять набрав Павел Мєсьонц, Андрій Карпов — 7, Володимир Колодій — 6, Володимир Трофимов — 5, Ярослав Полюхович — 3, Олександр Дікал — 1. У суперників найкраще виступив Олексій Гузаєв — 12 очок.

У вівторок рівненська команда провела третю виїзну гонку у Салаваті проти місцевого ”Салавата”. В ній не зміг взяти участь Кястас Пуоджукс, якого замінив Рафал Трояновські.

***

Відбулися матчі сьомого туру у першості області з футболу у другій лізі. Перемігши дубенський ”Спартак” 2:0, костопільський ”Горизонт” наздогнав ФК ”Вельбівно”. В обох команд по п’ятнадцять очок. Результати решти ігор: ”Високовольтник” (Рівне) — ”Олімп” (Сарни) — 1:1, ФК АМАКО Гоща — ФК ”Квасилів” — 8:2. У господарів шість м’ячів забив Олег Буркалець, який очолив список бомбардирів — 10 голів. Матчі юнаків у другій лізі завершилися наступним чином: ФК ”Гоща” — ”Горинь” — 0:0, ”Полісся” — ”ДЮСШ” (Костопіль) — 1:0, ”Спартак-Альт” — ”Рівень-Верес-2” — 2:0. На жаль, поменшало команд у юнаків — з першості знялася житинська ”Зірка”.



***

Чергові матчі провели представники Рівненщини у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. Здолбунівський ”Волинь-Цемент” вдома поступився хмельницькому КПФК ”Поділля” — 0:7, а оржівський ”ОДЕК” у Бережанах розійшовся миром із місцевим ”Соколом” — 2:2.



***

Лише два поєдинки були зіграні у чемпіонаті області з футболу серед ветеранів: Дубно поступилося Рівненському району — 1:2, а Рокитне здолало кузнецовський ”Ізотоп-РАЕС” — 2:1.

***

У Каннах відбувся перший етап серії ”Маре Нострум”, комерційного турніру з плавання, в якому взяли участь українські спортсмени. Рівнянка Анна Хлістунова на дистанції 50 метрів брасом була шостою, а на дистанції 100 метрів — п’ятою.

***

У селищі Стрілкове (Херсонська область) відбувся другий тур жіночого чемпіонату України з пляжного волейболу. Рівненська пара Олена Басанова та Валентина Грицюк у підсумку посіла дев’яте місце. В порівнянні з попереднім туром вихованки ОДЮСШ піднялися на одну сходинку вище.



***

Вихованці рівненської ДЮСШ з веслування товариства ”Україна” Юрій Полонець та Олександр Мозоль стали призерами юнацького чемпіонату України з веслування на байдарках і каное у Києві. Юрій Полонець був другим на байдарці-двійці на дистанціях 200, 500 та 1000 метрів. Олександр Мозоль на байдарці-одиночці був третім.



***

Бронзову медаль здобув Олександр Чмир з Квасилова на молодіжному чемпіонаті Європи з боротьби самбо. У Латвії вихованець Миколи Коби у ваговій категорії до 57 кг поступився майбутньому переможцю.



***

У Вінниці відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед спортшкіл. В особистому заліку рівняни здобули призові місця: Владислав Гладієвський (ОДЮСШ) — третє місце у бігу на 200 та 400 метрів, Ольга Лисак (СЮШОР ”Авангард”) — третє місце у бігу на 100 метрів і Дмитро Каліш (ОДЮСШ) — третє місце у дистанції 100 та 200 метрів. У доробку легкоатлетів два других місця в естафеті. Найкраще з рівненських спортшкіл виступила обласна спортшкола, яка була дев’ятою серед 139 команд-учасниць.

Сторінку підготував Володимир Присяжнюк

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору