Рівне:

Створення та просування сайтів

Одинадцятий пройшов на рівні!

Спорт 29-жов, 2010, 10:069 Lobanovskiy 2 351
У Рівному відбувся 11-ий Міжнародний турнір з боксу серед юнаків, присвячений пам’яті Анатолія Яндали. У спортзалі рівненського технікуму технологій та дизайну НУВГП за перемогу в тринадцяти вагових категоріях змагалися 65 спортсменів з України, Білорусі, Молдови та Румунії.

Одинадцятий пройшов на рівні!

Приємно, що у шести фінальних поєдинках билися господарі. В половині сутичок перевага була на боці господарів. У ваговій категорії 48 кг перемогу святкував Сергій Бізюк (представник клубу ім. Яндали), у ваговій категорії 63 кг — Олексій Чернячин та у ваговій категорії 60 кг — острожанин Сергій Дмиш. За крок від перемоги зупинилися Дмитро Мандзюк (вагова категорія 52 кг), Олександр Бунга (60 кг), Юрій Яковчук (63 кг), Олександр Вознюк (66 кг), та Володимир Боковець (75 кг).
Крім цього організатори відзначити спеціальними призами рівнянина Сергія Бізюка як кращого спортсмена турніру, хмельничанина Романа Новоговського за кращу техніка та тактик, рівнянина Олександра Бунгу та молдаванина Георгія Дескало за волю до перемоги.
Юрій Марчишин, головний суддя змагань:
— Головне, що змагання пройшли без травм. Це свідчить про хорошу готовність боксерів до поєдинків і тактико-технічну майстерність. Ми тримаємо рівень турніру високий. Свідченням цього є участь іноземних боксерів, які із задоволенням відгукуються на наше запрошення. На жаль, цьогоріч через фінансові проблеми в останній момент відмовилися від участі поляки та прибалти. Але на видовищність це не вплинуло — всі поєдинки були цікаві. На жаль є і недоліки — відсутність хорошої бази для проведення таких змагань і відсутність недорогих місць проживання для дітей.
Чотирьох своїх вихованців (всі вийшли у фінал і двоє стали переможцями) привіз до Рівного чемпіон України з боксу в напівсередній вазі 1995 та 1996 років, екс-чемпіон світу за версією WBA у на півсередній вазі Юрій Нужненко:
— Змагання у Рівному досить цікаві. Сюди приїздять сильні молоді боксери, аби показати свою силу і майстерність та взяти щось нове в техніці суперника. Такі змагання необхідні як спортсменам, так і тренерам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору