Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 16 січня 2012 року

Рівненська область 17-січ, 2012, 13:209 prov 1 182
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 151 повідомлення про події та злочини, з яких 84 знайшли своє підтвердження та уже розкриті працівниками міліції.

Коротко про криміногенну обстановку в області:

- У Рівному 19-річний та 20-річний мешканці обласного центру, завдавши тілесних ушкоджень 20-річному місцевому жителю, відкрито заволоділи його сумкою, в якій знаходились документи, понад 600 гривень та інші особисті речі. За частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого), санкція якої передбачає покарання до шести років позбавлення волі.
- Шляхом злому вхідних дверей будинку 35-річної рівнянки, викрадено речі домашнього вжитку. Сума збитку встановлюється.
- На Радивилівщині скоєно крадіжку рибальського човна 63-річного рівнянина. Сума збитку встановлюється.
- Дубровицькими міліціонерами встановлено, що 17 грудня 2011 року крадіжку речей домашнього вжитку з незамкненого будинку 55-річної мешканки села Орв'яниця, вчинили 21-річний та 26-річний її односельчани. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) порушено кримінальну справу.
- Правоохоронцями встановлено, що 4 грудня 2011 року у одному з магазинів Млинова таємне заволодіння гаманцем та грошима в сумі майже 600 гривень 24-річної місцевої жительки скоїв 21-річний мешканець селища. Молодик затриманий та утримується в ізоляторі тимчасового утримання. За цим фактом порушено кримінальну справу.
- Крадіжку бензопили «Урал» 25 листопада 2011 року з гаража 31-річного мешканця Дубровиці скоїв 32-річний місцевий житель. Сума збитку становить майже дві тисячі гривень. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) порушено кримінальну справу, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору