Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни опускаються все нижче

Спорт 19-травня, 2005, 11:549 prov 1 361
чів.
Судді: А. Яблонський (Тернопіль), Ан.Філевич (Львів), Ол. Ставнічук (Чернівці).
Голи: Романишин (28), Борисенко (55), Худобяк (59)
Попередження: Гаврилишин (12), Романишин (56), Сидоров (65), Матиюк (85), Шевчук (90+3).
Перший тайм пройшов у спокійному руслі. В дебюті матчу небезпечний момент виник біля воріт гостей, але після штрафного м’яч захисники вибили. За хвилин 15 виникла небезпека поблизу рівненських воріт. Помилився Роман Кішпешта, але гості не скористалися з цього. Потім упродовж двох хвилин Борисенко двічі міг відзначитися. У першому випадку він з метра не влучив у ворота, а в іншому – метрів з десяти влучив у поперечину. І тут спрацювало футбольне правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Віктор Газицький до кінця поборовся із захисниками ”Факела”, відібрав м’яч і зробив націлену передачу у штрафний майданчик. Там Богдан Романишин наніс несильний, але влучний удар. Голкіпер гостей не бачив момент удару і не зміг зреагувати на нього – 1:0. До завершення першого тайму команди дограли без небезпечних моментів.
Після перерви суперники активізувалися. Вже на другій хвилині гості забили гол, який не був зарахований через положення поза грою. Це їх не спинило і вони продовжували шукати щастя біля воріт ”Вереса”. І добилися свого. Обидва голи були близнюками. Прохід по флангу, навіс і гол. У першому випадку Борисенко з подачі Худобяка “розстріляв” Романа Кішпешту. Через чотири хвилини вже Худобяк скористався навісом Крижанівського. Такий перебіг подій не входив у плани господарів. Тренерський штаб рівнян провів заміни, які освіжили і підсилили гру ”Вереса”. На жаль, скористатися з цього господарі не змогли. Всі намагання зрівняти рахунок наштовхувалися на щільний захист гостей.
У вівторок рівненський “Верес” провів свій черговий матч у чемпіонаті України в другій лізі на виїзді проти долинського ”Нафтовика” і поступився 2:1. Вже у дебюті гри господарі повели в рахунку. Після перерви вони подвоїли його. Лише за десять хвилин до завершення матчу Віктор Газицький сквитав один м’яч. Черговий програш і команда скочується на дванадцяту сходинку турнірної таблиці. В доробку нашої команди 24 очки після 22 ігор.
Результати решти ігор: ”Спартак-2” – ”Карпати-2” – -:+, ”Нива” – ”Буковина” – 1:2, ”Чорногора” – ”Динамо-3” – 2:1, ”Техно-Центр” – ”Енергетик” – 3:2, ”Рава” – ”Факел” – 4:1, ”Освіта” – ФК ”Бершадь” – 0:0.
Наступний свій матч ”Верес” проведе 22 травня у Бурштині проти місцевого ”Енергетика”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору