Рівне:

Створення та просування сайтів

Дубенчани висловили свої доручення місцевим депутатам

Останні новини 29-жов, 2008, 11:119 prov 1 184
Поліпшити стан доріг, рівень освітленості вулиць у вечірній та нічний час доби, а також забезпечити нормальне їх прибирання – такі проблеми свого міста найчастіше зазначали в анкетах дубенчани під час проведення акції „Запитай у депутата...”, яка була організована і проведена в Дубному у вівторок, 28 жовтня, Рівненським Комітетом виборців.
В ході цієї акції людям пропонувалося висловити свої пропозиції депутатам Дубенської міської ради. Для цього громадяни в спеціально підготовлену анкету, зазначивши в ній назву партії або прізвище депутата, якому адресується звернення, вписували найактуальніші питання, вирішення яких є компетенцією міськради. Крім зазначених вище, проблемами свого міста дубенчани вважають відсутність тепла в домівках, розважальних закладів для молоді та громадських туалетів. Жителі Дубного також вважають, що необхідно поліпшити ситуацію з перевезеннями пасажирів і посилити боротьбу зі злочинністю на міських вулицях. Однак чимало опитаних громадян відзначали і позитивні моменти роботи місцевої влади. Зокрема, частина людей були задоволені рівнем облаштування прибудинкових територій у місцях, де вони проживають, проведенням ремонтів будинків тощо. Тож, на думку дубенчан, їхній міській владі не варто зупинятися на цих позитивних прикладах і продовжувати активніше працювати над вирішенням інших нагальних проблем міста.
„Усі зібрані таким чином доручення будуть проаналізовані, систематизовані і найближчим часом передані Дубенській міській раді та вказаним виборцями депутатам або фракціям, – говорить голова правління РОГО КВУ Олексій Горецький. – Це дасть змогу місцевим народним обранцям краще вивчити потреби громадян і брати їх до уваги при вирішенні питань життєдіяльності міста.”
Під час акції також розповсюджувались інформаційні буклети „Запитай у депутата...” з програмами місцевих осередків політичних партій/блоків, з якими вони йшли на вибори у 2006 році, графіками прийому виборців депутатами місцевої ради, контактною інформацією та переліком обов’язків депутатів місцевих рад.
За словами пана Горецького, аналогічні заходи також планується провести незабаром в Сарнах і Рівному. Акція „Запитай у депутата...” є одним із заходів проекту „Моніторинг роботи депутатів місцевих рад в Рівненській області”, який організація почала реалізовувати з липня цього року, — повідомила РОГО КВУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору