Рівне:

Створення та просування сайтів

Перший сніг – перші ДТП

Кримінал 24-лис, 2005, 13:379 prov 1 413
21 листопада почав падати перший сніг. І практично одразу в працівників ДАІ додалося роботи. Лише за понеділок вони зафіксували 5 ДТП, із яких три пригоди – наїзди на пішоходів.
Як повідомила інспектор з профілактичної роботи першого МРВ ДАІ ВДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Дроздюк, 21 листопада близько 13 години центром Рівного неможливо було проїхати. Тому що на пішохідному переході працівники ДАІ оформляли дорожньо-транспортну пригоду, чим спричинили деякі незручності як водіям, так і пішоходам. Учасником пригоди став 21-річний рівнянин Андрій, який керував автомобілем “Фіат” і рухався по Соборній у напрямку вулиці Міцкевича. Проїжджаючи регульоване перехрестя та повертаючи наліво, водій іномарки наїхав на 36-річного Євгенія, який у цей час переходив дорогу. Внаслідок удару автомобілем Євгеній отримав закриту черепно-мозкову травму та забій кісток тазу і був доставлений до травматологічного відділення Рівненської ЦРЛ.
Ближче до вечора інспектори ДАІ оформляли ще дві ДТП, у яких постраждали пішоходи.
У зв»язку з непростими погодними умовами на дорогах Державтоінспекція нагадує водіям транспортних засобів про дотримання підвищеної обережності та транспортної дисципліни. І також наголошує пішоходам, що з настанням зими дорога стає слизькою і, навіть, пішохідні переходи не завжди гарантують успішне подолання зебри.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.Еще предлагаем узнать где можно недорого купить мужскую вышыванку. Вышиванку с Закарпатья надо покупать только на нашем сайте.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору