Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 01-чер, 2006, 20:129 prov 945
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Черговий тур відбувся у першій лізі чемпіонату області з футболу. Оржівський “ОДЕК” продовжує трощити своїх суперників, збільшуючи кількість виграних ігор. Черговою жертвою підопічних Григорія Шаламая став здолбунівський “Волинь-Цемент” — 3:0. Переможці лідирують: п’ять ігор — п’ять перемог. Результати решти матчів: “Варіант” — “Полісся” — 2:0, “Хімік” — “Ізотоп” — 0:3, “Горинь” — “Енергія” — 3:5, “Сокіл” — “Маяк” — 0:1, “Водник” — “Случ” — 2:1. У другій лізі відбулося три матчі: “Славія” — ФК “Острог” — 4:1, “Квасилів-Будьмо” — “Горизонт” — 2:0, “Олімп” — “Будівельник” — 1:1.

* * *
На стадіоні “Хімік” відбулися чемпіонати Рівного з пляжного волейболу серед жінок та чоловіків. Серед сильної половини людства не було рівних колективу “Реноме”. Друге та третє місця у команд “Патріот” та “Олександрія-1”. А команда “Альфа” була першою серед жінок, далі фінішували колективи ОДЮСШ та “Еліс”.

* * *
Третє місце вибороли рівненські футболістки на змаганнях, що проходили в рамках Молодіжних спортивних ігор України. На турнірі в Маріуополі команда Василя Мамчура поступилася лише збірним Донецької та Херсонської областей.

* * *
У фінському Тампере у вихідні закінчився чемпіонат Європи з дзюдо серед чоловіків та жінок. Рівнянка Ольга Суха у ваговій категорії 48 кілограмів посіла лише сьоме місце. У неофіційному командному заліку збірна України посіла 19 сходинку.

* * *
Бейсболісти рівненської команди “Західний вогонь” виграли перший етап чемпіонату України серед команд вищої ліги (дивізіон Б), який проходив у Сумах. Рівняни провели шість зустрічей проти команд “Ворони” (Суми), “Дельфіни” (Іллічівськ) та “Спартак” (Донецьк) і в усіх здобули перемоги.

* * *
Завершив виступи на одній з найпрестижніших велобагатоденок “Джиро д’Італія” рівнянин Сергій Гончар. Прикре падіння на 12 етапі і, як наслідок, травма спини. Саме травма не дозволила нашому земляку завершити свою ювілейну, десяту гонку на “Джиро д’Італія”, яку він припинив на 17 етапі.

* * *
Шість перших місць здобули рівненські легкоатлети на Кубку “Дружби” в Ужгороді. Золоті медалі на різних дистанціях вибороли Сергій Черненков (біг на 110 м з бар’єрами), Ірина Нечипорук (стрибки в довжину), Світлана Андрійчук (біг на 400 м), Вадим Цимбалюк (біг на 400 м з бар’єрами), Василь Ніщик (потрійний стрибок) та Тетяна Слєсарєва (біг на 800 м). У змаганнях взяло участь 20 команд з України, Польщі та Угорщини.

* * *
У Рівному відбулися змагання з легкої атлетики в рамках обласної спартакіади школярів. У підсумку саме команда обласного центру здобула командну перемогу, друге та третє місця у легкоатлетів Костопільського та Острозького районів.

* * *
Змагання з плавання у рамках Гімназіади України пройшли у Броварах. Збірна нашої області посіла загальне дев’яте місце. Найкраще серед рівнян виступили Катерина Дікіджі та Павло Сергєєв. Після цього у Рівному відбувся турнір в рамках Спортивних ігор молоді Рівненщини, в якому найкращі результати показали вихованці СДЮШОР.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору