Рівне:

Створення та просування сайтів

День молоді по-рівненськи

Актуально 01-лип, 2010, 11:239 prov 1 229
День молоді по-рівненськи


Свято молодості та краси відзначили у місті. Цьогорічна програма виявилася насиченою. Адже рівняни мали можливість не лише розважитися, але й з користю провести час.
Відтак, у рамках святкування на майдані Незалежності відбулася акція “Молоді і здорові”, де кожен бажаючий міг безкоштовно пройти медичне обстеження. Зокрема, дізнатися свій зріст, вагу, виміряти артеріальний тиск, здати експрес-аналіз на вміст цукру в крові, зробити кардіограму та УЗД щитовидної залози. Охочих перевірити своє здоровя виявилося чимало, до кожної медичної палатки вишикувалася черга.
Окрім того, у місті працював великий консультаційних пункт, де молодь мала можливість дізнатися про те, де знайти роботу, як не дати обманути себе будучи покупцем, як отримати довготерміновий кредит на будівництво або придбання житла, де займатися спортом, де можна навчитися співати, танцювати, як знайти вихід із кризової ситуації, а також все про соціальні виплати, державні допомоги, пільги та субсидії.
У рамках святкування у місті також відбулися змагання зі стрітболу “Виклик вулиць-2010”, чемпіонат міста з міні-футболу серед молодіжних громадських організацій, спортивні розваги (змагання з пляжного волейболу, з гирьового спорту, з армспорту, з дартсу, перетягування канату, ігри “Лазертаг”, смуга перешкод та слеклайн).
А ввечері рівняни могли відвідати гала-концерт естрадної пісні “Під небом Рівного”, побачити виступи майстрів з брейк-дансу, а також спортивного танцювального клубу “Флеш”. Завершило святкову програму музичне шоу “Рок-легенди на майдані міста Рівного”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору