Рівне:

Створення та просування сайтів

Подарунок коханій: чим здивувати та як порадувати

Порадниця 13-лип, 2022, 08:099 zipik1 615

Справжній чоловік зробить для своєї обраниці все, аби тільки вона була щаслива. І навіть коли у неї просто немає настрою, він не стане осторонь, займавшись своїми справами, а подумає як зробити так, щоб мила посміхнулася. Тоді на допомогу приходять подарунки та приємні справи, які можна зробити без приводу, просто так.

Чоловіки, сьогодні дамо вам підказки, що робити й дарувати у випадку, коли хочете зробити приємне дамі серця не тому, що у неї особливе свято, а просто через те, що вона у вас така гарна є. Тому готуйте пальці для скріну екрана або запам’ятовуйте.

Букет квітів

Вам здається банальним? Зовсім ні, всі жінки люблять квіти, але по-різному. Одні жінки в захваті від зрізаних весняних півоній, які зачаровують своїм ароматом, інші — обожнюють квіти в кашпо, тому що люблять за ними доглядати. На кожен товар свій купець. Але такий милий сюрприз точно змусить посміхнутися жінку, коли у неї поганий настрій або ж вона втомилася на роботі. Головне — даруйте улюблені квіти. Тож не відкидайте цей варіант.

Враження

Саме вони допомагають витягнути людину з депресії та суму, подарувати нові щасливі емоції та задоволення від життя. Що обрати:
  • Майстер-клас з гончарства. Спробувати нове заняття, відпочити емоційно надихнутися — гончарство може стати одним з улюблених занять творчих людей. А відвідати заняття удвох — ще й дуже корисно. Приклад за посиланням https://www.bodo.ua/go/master-klass-goncharstva/.

  • Політ на літаку чи повітряній кулі — спосіб викликати емоції, яких не було раніше. Кохана переживе захват, шалені емоції, приємні мурашки по тілу й точно не забуде цей день.

  • Кінна прогулянка. Навіть якщо вона раніше ніколи не сиділа в сідлі й не йшла на контакт з конями, цей раз все точно вийде. Їй дадуть чемного та розумного хвостатого, під час катання на якому в неї зникне тривога та всі переживання, покращиться настрій та психоемоційний стан.

Більше пам’ятних вражень знайдете на сайті Bodo.ua.

Засоби для краси та здоров’я

Всі жінки мріють бути красивими та доглянутими. А ви, як її коханий чоловік, повинні цьому сприяти та підтримувати її. Наприклад, подаруйте їй новий ніжний парфум, який щоразу буде нагадувати про вас. Підберіть помаду, з якою її вуста будуть ще солодшими. Або ж подаруйте їй сертифікат в магазин косметики, де вона обере собі те, що потрібно.

Також зверніть увагу на презенти для здоров’я. Наприклад, нова фітнес-форма, яка надихне її на спільні тренування з вами. Можливо вона хоче фітнес-трекер, який буде відстежувати її фізичну активність. Маленькі гантелі або каримат для домашніх тренувань теж стануть чудовою “таблеткою” від поганого настрою.

Солодощі

Їх можна підібрати для кожної, і зараз ми вас у цьому переконаємо. Ніжний ароматний шоколад, що тане в роті, люблять не всі — є жінки з алергією, або ж вони просто виключили його зі свого раціону. Тоді звертайте увагу на здорові цукерки без цукру та глютену. Популярними також є екзотичні букети та коробки з фруктами.

Можливо, їй потрібні ваші романтичні дії: сніданок в ліжко, вечеря при свічках, прогулянка під дощем тощо. Ніколи не забувайте про деталі, які роблять життя більш приємним та солодким. Кохайте свою жінку та даруйте їй щастя.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору