Рівне:

Створення та просування сайтів

В Україні налагодили виробництво аналогів 3 західних бронемашин M113, MaxxPro і Humvee, – ГУР

Війна з московитами 04-бер, 2024, 07:579 prov 166
Україна почала виробляти аналоги західних бронемашин M113, MaxxPro і Humvee. Українські відповідники назвали "Лис", "Сікач" і "Характерник".
Представник Головного управління розвідки в ефірі телемарафону заявив, що нова українська техніка вже довела свою ефективність на полі бою. За словами Андрія Юсова, її використовували під час оборонної операції та подальшого прикриття відходу українських підрозділів з Авдіївки.

Що відомо про нову українську зброю

Це насправді дивовижна історія, коли на місці зуміли відновити, не втративши бойові можливості, з наявних матеріалів, або з техніки, яка вже не була придатна. Або виготовляючи власні деталі. Зокрема, корпуси, інші окремі агрегати. Або використовуючи навіть застарілі радянські елементи з радянської техніки. Це все іде в хід, це все уже працює, це все вже використовується в бойових умовах,
– заявив Юсов.
Він уточнив, що "Сікач" і "Характерник" використовували в операції з ліквідації ворожої диверсійно-розвідувальної групи на Сході.

Україна – у трійці виробників дронів у світі

  • Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що Україна досягла високих темпів у виробництві дронів. За його даними, наша країна наразі знаходиться в першій трійці країн світу, яка виробляє ці засоби.
  • Зокрема, українські виробники виготовляють настільки сучасне озброєння, що вже навіть наші партнери звертаються до нас. Так, інші держави вивчають техніку, яку виготовляють наші приватні компанії.
Джерело.
???
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору