Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 03-лип, 2008, 11:459 prov 1 385
У футбол повертається відомий у Рівному Валерій Коротков. Саме з його іменем пов’язані славні часи рівненського „Вереса”. Нещодавно за його безпосередньої участі засновано команду „Вікторія” у Млинові, яка буде виступати у другій лізі чемпіонату України з футболу. Чи повторить „Вікторія” шлях „Вереса”, чи стане другою „Іквою” — покаже час.
***

Відбулися чергові матчі в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. У першій грі здолбунівський „Волинь-Цемент” вдома переміг „Сокіл” (Бережани) — 1:0. Підопічні Олександра Довгальця займають друге місце — 10 очок. Тут лідирує ФК „Лужани” — 15 пунктів. У другій групі лідирує оржівський „ОДЕК” — 12 очок.
***

Відбувся перший півфінальний матч Кубка області з футболу між рокитнівським „Поліссям” та „ОДЕКом” — 0:0. Повторна зустріч пройде 16 липня в Оржеві. Фінал відбудеться 20 липня. Один фіналіст вже відомий — сарненський „Маяк”, який був сильнішим за рівненську „Славію”.
***

В аналогічних змаганнях серед юнаків визначилися обидва фіналісти. У заключному матчі, що відбудеться у вересні, зійдуться „Штурм-МЕГУ” (Рівне) та „ОДЕК” (Оржів). Точна дата і господар будуть визначені додатково.
***

У суботу завершилося перше коло в чемпіонаті області з футболу серед ветеранів. У п’ятому турі відбулися матчі: Рокитне — Сарни — 1:0, Кузнецовськ — Дубровиця — 2:0, Гоща — Рівне — 0:1. У групі А лідирує команда „Авангард-Пас” (Рівне) — 10 очок, а у групі Б — „Полісся” (Рокитне) — 9 пунктів.
***

Завершився чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненської області. За перемогу змагались 26 колективів, які виступали у двох вікових категоріях, з Рівного, Костополя, Кузнецовська, Дубровиці, Березного, Сарн, Володимирця, Рокитного, Смиги, Дубна, Гощі, Зорі, Квасилова, Мирогощі, Демидівки, Млинова, Здолбунова, Оржева, Оженина та Шепетина.
У молодшій групі (вік 13 років) перемогла команда “СДЮШОР-Верес-94” (тренер В’ячеслав Шекель). У фіналі юні рівняни здолали костопільську “ДЮСШ” лише в серії 11-метрових (5:3). Серед шістадцятирічних перемогу святкувала костопільська команда “Штурм-КОЛІСП-92”. З рахунком 4:0 підопічні Віктора Лєвіна здолали „СДЮШОР-Верес-92”.
***

Володимир Трофимов і Ярослав Полюхович взяли участь у міжнародному турнірі зі спідвею на трав’яному треку у Опенде (Нідерланди). Ярослав потрапив до фінального заїзду і зайняв там четверте місце (загалом у змаганнях він набрав 16 очок), а Володимир з шістьма пунктами був 13 серед 21 учасника.
***

Рівнянка Ольга Суха посіла п’яту сходинку на престижному міжнародному турнірі з боротьби дзюдо у словенському Цельє. У своєму вирішальному поєдинку у ваговій категорії до 52 кг рівнянка програла співвітчизниці Тетяні Лусніковій. Нині Ольга посідає 29 місце у світовому рейтингу дзюдоїсток.
***

Сильнішого визначали в Рівному під час святкування Дня молоді кілька десятків представників сильної статі. У парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка відбулося змагання з гирьового спорту та армреслінгу. Найсильнішу праву руку, як виявилося, має рівнянин Іван Гуменюк. Почесні друге та третє місця вибороли Олександр Сапега та Сергій Охман. У піднятті 24-кілограмової гирі рівних не було 18-річному Богдану Кибукевичу. Він підняв гирю над головою 47 разів. Трішки поступилися переможцю Олександр Сапега та Олексій Долін. Їм суддя змагань присудив «срібло» та «бронзу».
***

На аеродромі «Бузова» центрального аероклубу України в Києві відбувся 56 відкритий чемпіонат України з планерного спорту. Змагання проводились у двох класах – відкритий та стандартний,у яких взяли участь 27 спортсменів з Києва, Дніпропетровська, Вінниці, Росії та Рівненщини. Нашу команду представляли сім спортсменів. За результатами змагань в обох класах у загальному заліку чемпіонами України стали рівненські спортсмени.В особистому заліку у відкритому класі чемпіоном України став МСУМК Ковальчук Микола, а в стандартному класі – МСУ Нітовський Олександр.
***

У спортивному комплексі Рівного — ДЮСШ №4, що на вулиці Фабричній, встановили нове електронне табло. Воно розраховане на баскетбол, міні-футбол та гандбол й світитиме трьома кольорами — червоним, зеленим та жовтим. За розміром воно майже таке ж, як і старе. Крім того, встановлено ще десять нових сучасних потужних прожекторів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору